piątek, 28 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co robią zdradzeni przez Rydzyka?

wlasnie przed momentem jadac na rowerze wpadl mi ten sam pomysl, to jednak musi byc Downhill :)) ale widze, ze byles szybszy;))

Pozdrawiam
vicu

P.S. I jak z tym wytyczaniem trasy? Moja kolarzowka nie lubi nieasfaltowych drog :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co robią zdradzeni przez Rydzyka?

Witam

Skonczylem II LO i uwazam, ze to dobra szkola. Dyrekcja i nauczyciele nie blokuja incjatyw uczniow, pozwalaja realizowac pomysly. Nie ma tez takiego "zamordyzmu" o jakim mowia absolwenci I. Poza tym juz od wielu lat najwiecej kandydatow jest do II i III LO. I moim zdainem to tez o czyms swiadczy. Rankingi oficjalne to jedno, a popularnosc szkoly wsrod uczniow - drugie. Moze ktos powie, ze to nie jest kryterium oceny, ale wedlug mnie jest to bardzo istotne. Bardzo wazne jest takze to, ze Dyrektor II LO nie tworzy przesadnego mitu elitarnosci. Owszem, podkreslal i podkresla poziom swojej szkoly, ale w sposob bardzo taktowny. I nie twierdzi, jak to kiedys, dawno temu powiedzial Dyrektor I, ze u niego uczy sie elita, a w innych szkolach sa odpadki, ktore nie dostaly sie do niego. A tekst ten padl z ust Dyr. jedynki, kiedy powstaly II i III LO.

Poza tym, nikt nie terroryzuje uczniow mitem I, elitarnego i najlepszego na Ziemi i w kosmosie :) tak jak to sie dzieje w I :)

Mysle, ze pozostale lomzynskie ogolniaki sa rownie dobre , o ile nie lepsze od pierwszego.

Pozdrawiam

A ja wlasnie wrocilem z wypadu. Pojechalem do Bronowa przez Gacie, pozniej do Drozdowa i do domku. Trasa na 2,5h ponad 60 km. Lancuch mi zaczal halasowac od tego kurzu na szutrach. Zreszta i tak musze juz naped wymieniac, bo mi sie strasznie kaseta posypala. Za to trasa Git! W przyszym tygodniu wybieram sie do Jedwabne, Deby, Zambrow. Mam do sprzedania krotka sztyce Profile Design. Tanio jak na taka firme - 15 zl. Bardzo lekka, czarna, niestety nie cieniowana. Srednica 27,9.

Darku
czy mogłbyś mi podać gdzie jest ta wyszukiwarka w serwisie,o której piszesz, bo ja tam nic takiego nie znalazlem. Jest tylko "wyszukiwarka biznesu" i wyszukiwarka google, ale one nie znajduja starszych artykułów publikowanych na 4lomza. Bardzo mi zależy znaleść jeden z artykułów, który był publikowany na 4lomza jakieś 2 miesiące temu.

.......blebleble....kiedy ten serial się skończy tzn ile odcinków jest przewidziane, czyżby " Moda na sukces "

ja sie tak zastanawiam czy dabal1 przestrzega kodeksu drogowego...

seeker:
pewnie robi im sie niedobrze i dlatego staraja sie traktowac mnie z gory jak potencjalnego rewolucjoniste :)

evaa:
pewnie sie zdziwisz, ale staram sie przestrzegac przepisow kodeksu drogowego, choc nie zawsze, a niektore lamie z premedytacja, ale jezdze po prawej strone ulicy tak jak nalezy.

michal

Skoro się o niej mówi , to już coś. Emocje jakie wywołuje - chyba inne szkoły chciałyby tak, niezaleznie od rankingów :)) Jedno jest pewne to szkoła z charakterem, wspomnieniami, tradycjami i mało absolwentów załuje, ze kiedys sie w niej uczyła. Zazdrośnie obserwowana przez konkurencje , przetrwa dyrektorów i będzie ważna dla Łomży.

Czy KSEBKI jest uczniem badz pracownikiem I LO, ze mu tak dyrektor przeszkadza? Bo to oni maja najwieksze prawo krytykowac dyrektora i zadac zmiany na tym stanowisku. A moze KSEBKI sam szykuje sie na to stanowisko?

michal

Rower odzyskano :D
z pomocą przyszli łomżyscy Bike'rzy
resztą zajęli się już "chłopcy radarowcy"
ciekawe jaka będzie kara dla złodzieja - pewnie nic nie zrobia niska szkodliwośc społeczna :/ jak zwykle.....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org