Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak PiS i rząd wytłumaczy wyciek pakietów/kart do głosowania, kto jest za ten burdel odpowiedzialny ? |
zezowaty nie jest człowiekiem jak by był to któraś nie pokorna dusza by się nad nim zlitowała. Goldie - Freedom Feat Natalie Duncan - Mistajam World Exclusive http://www.youtube.com/watch?v=gEiGgPyr_W4
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak PiS i rząd wytłumaczy wyciek pakietów/kart do głosowania, kto jest za ten burdel odpowiedzialny ? |
Ludzie , czy Wy potraficie czytać tekst ze zrozumieniem ? Autor: ŻAK o godz : 15:50 napisał : " Zapraszam do zapoznania się z ofertą Szkoły i do podjęcia nauki za darmo! " , nie dziwię się , że nie potraficie sobie życia zorganizować . A nie było to jego pierwsze ogłoszenie tego typu . PS: Już mam następnych wrogów , bo piszę merytorycznie i dosadnie .
|
|
Re: Jak PiS i rząd wytłumaczy wyciek pakietów/kart do głosowania, kto jest za ten burdel odpowiedzialny ? |
zezowate nie jest człowiekiem jest rzeczą pozbawiona uczuć.
|
|
Biznesmen kupujący po 14,99 hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahah!!
|
|
naturalnie cala przyjemnosc po mojej stronie :) alez oczywiscie marudo :)
|
|
_mała_ , a co tobie gorzej ? Ta marudnA , to zawsze i wszędzie musi napisać coś głupiego , a teraz i ta _mała_ mu d..ę liże . _mała_ i marudnA , to która z was jest specjalistką od orala , a która od anala ? Może jesteście wszechstronne i dziury do wyboru ? Mam tu dobrą zabawę z was CIOTY . , jak jedna drugiej w d..ę wchodzi .
|
|
jeszcze jedna ważna informacja - nie wymagamy matury!
|
|
Autor: maruda (---.2.techtel.pl) Data: 18-05-12 17:51 No i znowu pokazałeś kim jestes :):):) bezbłędnie rozpoznałes swój ulubiony trunek :):):) Moje gratulacje uszkodzony :) Odsłaniasz się coraz bardziej , jeszcze kilka prowokacji z mojej strony i będziemy o tobie wiedzieli wszystko :):) Pisz pisz , odpisuj na każda moja prowokacje a informacji o tobie mam coraz wiecej :) //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// I znowu czegos nowego sie o tobie zezowaty dowiedziałem :) A tak bardzo chciałeś byc anonimowy :0 A tu krok za kroczkiem , prowokacja za prowokacja i obraz najwiekszego forumowego idioty coraz wyraźniejszy :):) Jeszcze kilka takich prowokacji zezowaty i pokaże ludziom twój wizerunek :):) Ale póki co to pisz, pisz a ja zbieram o tobie informacje:):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
mały :) Czy to nie jest przypadkiem ten z uszkodzonym wzrokiem ? :)
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |