poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak PiS i rząd wytłumaczy wyciek pakietów/kart do głosowania, kto jest za ten burdel odpowiedzialny ?

zezowaty nie jest człowiekiem jak by był to któraś nie pokorna dusza by się nad nim zlitowała.

Goldie - Freedom Feat Natalie Duncan - Mistajam World Exclusive

http://www.youtube.com/watch?v=gEiGgPyr_W4

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak PiS i rząd wytłumaczy wyciek pakietów/kart do głosowania, kto jest za ten burdel odpowiedzialny ?

Ludzie , czy Wy potraficie czytać tekst ze zrozumieniem ?

Autor: ŻAK o godz : 15:50 napisał : " Zapraszam do zapoznania się z ofertą Szkoły i do podjęcia nauki za darmo! " , nie dziwię się , że nie potraficie sobie życia zorganizować .
A nie było to jego pierwsze ogłoszenie tego typu .

PS:
Już mam następnych wrogów , bo piszę merytorycznie i dosadnie .

Re: Jak PiS i rząd wytłumaczy wyciek pakietów/kart do głosowania, kto jest za ten burdel odpowiedzialny ?

zezowate nie jest człowiekiem jest rzeczą pozbawiona uczuć.

Biznesmen kupujący po 14,99 hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahah!!

naturalnie cala przyjemnosc po mojej stronie :)
alez oczywiscie marudo :)

_mała_ , a co tobie gorzej ?

Ta marudnA , to zawsze i wszędzie musi napisać coś głupiego , a teraz i ta _mała_ mu d..ę liże .

_mała_ i marudnA , to która z was jest specjalistką od orala , a która od anala ?

Może jesteście wszechstronne i dziury do wyboru ?

Mam tu dobrą zabawę z was CIOTY . , jak jedna drugiej w d..ę wchodzi .

jeszcze jedna ważna informacja - nie wymagamy matury!

Autor: maruda (---.2.techtel.pl)
Data: 18-05-12 17:51

No i znowu pokazałeś kim jestes :):):)
bezbłędnie rozpoznałes swój ulubiony trunek :):):)

Moje gratulacje uszkodzony :)

Odsłaniasz się coraz bardziej , jeszcze kilka prowokacji z mojej strony i będziemy o tobie wiedzieli wszystko :):)

Pisz pisz , odpisuj na każda moja prowokacje a informacji o tobie mam coraz wiecej :)
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

I znowu czegos nowego sie o tobie zezowaty dowiedziałem :)
A tak bardzo chciałeś byc anonimowy :0
A tu krok za kroczkiem , prowokacja za prowokacja i obraz najwiekszego forumowego idioty coraz wyraźniejszy :):)

Jeszcze kilka takich prowokacji zezowaty i pokaże ludziom twój wizerunek :):)

Ale póki co to pisz, pisz a ja zbieram o tobie informacje:):)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

mały :)
Czy to nie jest przypadkiem ten z uszkodzonym wzrokiem ?
:)

http://youtu.be/oR68oAtWY-c

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org