wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W czwartek PKW poinformowała, że w związku z tym, że obowiązująca regulacja prawna pozbawiła PKW instrumentów koniecznych do wykonywania jej obowiązków, głosowanie w dniu 10 maja nie może się odbyć

No i znowu pokazałeś kim jestes :):):)
bezbłędnie rozpoznałes swój ulubiony trunek :):):)

Moje gratulacje uszkodzony :)

Odsłaniasz się coraz bardziej , jeszcze kilka prowokacji z mojej strony i będziemy o tobie wiedzieli wszystko :):)

Pisz pisz , odpisuj na każda moja prowokacje a informacji o tobie mam coraz wiecej :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W czwartek PKW poinformowała, że w związku z tym, że obowiązująca regulacja prawna pozbawiła PKW instrumentów koniecznych do wykonywania jej obowiązków, głosowanie w dniu 10 maja nie może się odbyć

Faithless - Salva Mea tu słyszałem jak miałem
34 lata:)))) ale nadal kopie 48 latka:)))

http://www.youtube.com/watch?v=2NXgqFbfrd8&feature=fvst

Re: W czwartek PKW poinformowała, że w związku z tym, że obowiązująca regulacja prawna pozbawiła PKW instrumentów koniecznych do wykonywania jej obowiązków, głosowanie w dniu 10 maja nie może się odbyć

cichociemny zapadasz na miedzy czasem?

Natalie Imbruglia & Portishead - Leave me Alone

http://www.youtube.com/watch?v=0uYU8jyYpKg&feature=related

I co _mała_ wniosłAś tym postem ?

_mała_ , a co tobie gorzej , zawiść przez ciebie przemawia , że siedzisz w kawalerce bez wygód z mamusią ?

Ta marudnA , to zawsze i wszędzie musi napisać coś głupiego , a teraz i ta _mała_ mu d..ę liże .

_mała_ i marudnA , to która z was jest specjalistką od orala , a która od anala ?

Może jesteście wszechstronne i dziury do wyboru ?
b]Mam tu dobrą zabawę z was CIOTY . , jak jedna drugiej w d..ę wchodzi .

marudnA , o czym ty piszesz ?

Teraz nadrabiasz miną i odwracasz kota ogonem ?

Jaka prowokacja z twojej strony , czy ty DEBILU nie widzisz , że to ja cię podpuszczam ?

DURNIU , nie OŚMIESZAJ i NIE KOMPROMITUJ SIĘ NA STARE LATA !

maruda , CZY tY MASZ CHOĆ ZA GROSZ HONORU ?
marudny DUPKU , tobie PLUĆ W TWARZ , TO POWIESZ , ŻE DESZCZ PADA .

PS:
Zbierać to ty możesz , jak co dzień to robisz , puszki od piwa po śmietnikach .
JAKIE BZDURY ty WYPISUJESZ , ZDZIECINNIAŁA , SFRUSTROWANA istoto ?

PSI POMIOCIE , siwasuko zdziwiłabyś się gdzie się urodziłem i wychowałem ,
a ty wsiowy mądralo , POTOMKU ROZTRZĄSACZY GNOJU zawsze będziesz za parobka robiłA .
Siano i słoma ci z butów wystaje i na odległość , nawet przez neta czuć twoją wieśniaczą mentalność BUREJ BEZZĘBNEJ SUKI , co jak ugryżć nie może , to chociaż sobie poszczeka .
PSI NAPLECIE siad na d...e i do budy !

Cichociemny,dobrze ze podobnie myślisz;-)

http://youtu.be/7S4RmwgC5l0

Omanio coz mi poradzic, ze masz dar jasnowidzenia ;)

http://www.youtube.com/watch?v=kd0aUZIJUSc&ob=av2n

Tak jest jeszcze jego żona i matka lub tesciowa nie wiem.Rodzinny biznes KANT i Oszust a jeszcze i zwyzywać potrafił.Rok temu pracowała u niego moja sister .Musiałem ścigać za kasę bo jej nie wypłacił.A umowy oczywiście żadnej.Szczerze nie polecam.

u nas nie ma haczyków, nie ma też nic napisanego małym drukiem, jesteśmy Szkołą Policealną na prawach szkoły publicznej, dlatego nauka u nas tak jak w podstawówce, gimnazjum, czy średniej szkole jest za darmo!

...

i on takim sportowym autem jeździ(ł) ?

tak dokładnie ten sam.

Proponuję zapytać księdza. Chyba tak najłatwiej :)

Czy nie zauważyliście , że ostatnio na forum przycichło i ogony pod d..y podkuliło towarzystwo z GIMNAZJALNEGO fan clubu ZDZIECINNIAŁEGO i INFANTYLNEGO dziadziunia marudy ?

Czyżby dotarło to do większości , że ten forumowy mądrala jest sfrustrowanym , zakompleksionym DUPKIEM ?
Wcina się zawsze i wszędzie w każdy temat , jak przysłowiowa brudna koszula w d..ę , nie mając nic merytorycznego do powiedzenia , a tylko podpiera się jakimiś głupkowatymi komentarzami nie związanymi z tematem .
Lansuje się tu stary grzmot , znajdując tani poklask wśród GIMNAZJALISTÓW , bądż rzeszy bezrobotnych frustratów , tak jak on żyjących , jak PASOŻYTY z zasiłku dla bezrobotnych , zapomogi z MOPSu i stołujących się w stołówce Caritasu .
Stary dziad KOMPROMITUJE SIĘ i OŚMIESZA na stare lata , ale cóż mu pozostało , jak jest SAM JAK PALEC ( w d...e , bo nie zakładam , że z takim dziadem i niby chłopem " jak u ludzi baba " którakolwiek kobieta , by wytrzymała - zaraz pojawią się głosy potencjalnych chętnych fanek - tylko jedno : JEST BRANIE , A NIE MA WZIĘCIA ! prawdopodobnie ten samotny DUPEK nie ma nawet potomka , a i to lepiej dla społeczeństwa , że taki POMIOT nie pozostawia po sobie bękartów , bo tylko z naszych podatków musielibyśmy utrzymywać jego wybrakowane produkty , chociaż i w to wątpię , bo z pustym worem , jak i mózgiem jest to raczej niemożliwe ) i tylko tu może niby się realizować . Tu jest cały jego świat i tu niby bryluje wśród sobie intelektualnie podobnych . Myli real z wirtualnym światem tego forum !
marudo ! NIE KOMPROMITUJ SIĘ i NIE OŚMIESZAJ na stare lata.

PS:
Zaraz odezwą się głosy niedobitków GIMNAZJALNEGO z fan clubu marudy ,
Obleśny , _mały_ , siwasuka , andzia C itp ...
Nie będzie ich dużo , bo większość zapier....a za chlebem za granicą , czy u beneficjentów dopłat unijnych , roztrząsając obornik a teraz w sezonie zbierają ślimaki winniczki , czekając na jagody , grzyby , zbiór kwiatu lipy, jarzębiny czy kasztanów .

OPINIA TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI , Z GIMNAZJALNEGO fan clubu ZDZIECINNIAŁEGO marudy , MNIE NIE INTERESUJE !

Czy nie zauważyliście , że ostatnio na forum przycichło i ogony pod d..y podkuliło towarzystwo z GIMNAZJALNEGO fan clubu ZDZIECINNIAŁEGO i INFANTYLNEGO dziadziunia marudy ?

Czyżby dotarło to do większości , że ten forumowy mądrala jest sfrustrowanym , zakompleksionym DUPKIEM ?
Wcina się zawsze i wszędzie w każdy temat , jak przysłowiowa brudna koszula w d..ę , nie mając nic merytorycznego do powiedzenia , a tylko podpiera się jakimiś głupkowatymi komentarzami nie związanymi z tematem .
Lansuje się tu stary grzmot , znajdując tani poklask wśród GIMNAZJALISTÓW , bądż rzeszy bezrobotnych frustratów , tak jak on żyjących , jak PASOŻYTY z zasiłku dla bezrobotnych , zapomogi z MOPSu i stołujących się w stołówce Caritasu .
Stary dziad KOMPROMITUJE SIĘ i OŚMIESZA na stare lata , ale cóż mu pozostało , jak jest SAM JAK PALEC ( w d...e , bo nie zakładam , że z takim dziadem i niby chłopem " jak u ludzi baba " którakolwiek kobieta , by wytrzymała - zaraz pojawią się głosy potencjalnych chętnych fanek - tylko jedno : JEST BRANIE , A NIE MA WZIĘCIA ! prawdopodobnie ten samotny DUPEK nie ma nawet potomka , a i to lepiej dla społeczeństwa , że taki POMIOT nie pozostawia po sobie bękartów , bo tylko z naszych podatków musielibyśmy utrzymywać jego wybrakowane produkty , chociaż i w to wątpię , bo z pustym worem , jak i mózgiem jest to raczej niemożliwe ) i tylko tu może niby się realizować . Tu jest cały jego świat i tu niby bryluje wśród sobie intelektualnie podobnych . Myli real z wirtualnym światem tego forum !
marudo ! NIE KOMPROMITUJ SIĘ i NIE OŚMIESZAJ na stare lata.

PS:
Zaraz odezwą się głosy niedobitków GIMNAZJALNEGO z fan clubu marudy ,
Obleśny , _mały_ , siwasuka , andzia C itp ...
Nie będzie ich dużo , bo większość zapier....a za chlebem za granicą , czy u beneficjentów dopłat unijnych , roztrząsając obornik a teraz w sezonie zbierają ślimaki winniczki , czekając na jagody , grzyby , zbiór kwiatu lipy, jarzębiny czy kasztanów .

OPINIA TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI , Z GIMNAZJALNEGO fan clubu ZDZIECINNIAŁEGO marudy , MNIE NIE INTERESUJE !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org