Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ktoś POliczył, który raz od pięciu lat skończyła się w Polsce demokracja? |
Zezowaty tez tam wyklada. Po godzinach tylko plytki w meskim kiblu a wczesniej prowadzi zajecia praktyczne z fryzjerstwa lonowego. Wytrenowal sie na strzyzeniu bumow spod Sezamu.Jest w tym swietny!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ktoś POliczył, który raz od pięciu lat skończyła się w Polsce demokracja? |
Ludzie wystawiają swoje chaty za kosmiczne ceny zamiast zasięgnąć profesjonalnej opinii a potem się dziwują że nikt nie chce kupować i stoi to rok albo dwa i potem jak już ich szlag trafia to wiadomo, sprzedać byle komu za śmiesznie niskie pieniądze i tacy cwaniacy się cieszą, i zamiast -2% dla biura to się jest często -15% -20% do tyłu od ceny rynkowej ale wiadomo że polaki mają głowę do interesów to się ich łupie ile wlezie
|
|
Re: Czy ktoś POliczył, który raz od pięciu lat skończyła się w Polsce demokracja? |
co wy gadacie .. ja prace zmieniam jak renkawiczki ; ) teraz mialem propozycje zostac prezesem bardzo znanej firmy ; ) ale nie chce mi sie pracowac w wakacje ..
|
|
Super temat jak na weekendzik , taki lekki i zabawny. Pozdrawiam rozmówców, szczególnie te wszystkie "lalki".:), a przede wszystkim _małego_.
|
|
czy ktoś w łomży dorabia lakiery do motocykla
|
|
Garbaty Anioł wiesz to z własnego doświadczenia?
|
|
marudnA , aż tak cię zdenerwowałem , to dobrze !, widać tracisz zimną krew , Może zacznij pisać dużą literą ? Twoja opinia lata mi koło ch..a , tak jak i ty sam . Co do sądu , to DEBILU nikt cię niczym nie straszył i na pewno z takim PSIM NAPLETEM jak ty , to nie będę się procesował . Dla mnie jesteś NIKIM = ZERO , niewarte aby sobie zawracać głowę i brać pod uwagę co ty piszesz CIULU . a OPINIA TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI , Z GIMNAZJALNEGO fan clubu ZDZIECINNIAŁEGO marudy , MNIE NIE INTERESUJE ! Mam tu dobrą zabawę z ciebie KMIOTKU i dużo śmiechu , a ty marudnA zapieniłAś się od złości . I dobrze !
|
|
Żaku kochany a powiedz skąd osoba bezrobotna ma wziąć kasę żeby opłacić sobie naukę u was?
|
|
zezowaty wie:) On zna wszystkie łomzynskie biznesu z jedzeniem bo sie w poblizu nich zaopatruje w żarcie :):):) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Kręgielnia to bardzo dobry pomysł :)
|
|
marudnA , czy ty jesteś już tak sfrustrowanA i zdesperowanA , że wszędzie chodzisz po wszystkich tematach , PIERWSZA piszesz głupoty i jakieś durnowate posty pod moim adresem ? Ch..a do d..y szukasz ? wp...asz ze swoimi głupkowatymi komentarzami w prawie każdy temat . Ta marudnA , to zawsze i wszędzie musi napisać coś głupiego , a teraz ta _mała_ i siwa suka mu d..ę liże . marudnA , a może ty w Caritasie się stołujesz , czy wystarczy ci zapomogi z MOPSu ? marudny DUPKU , tobie PLUĆ W TWARZ , TO POWIESZ , ŻE DESZCZ PADA .
|
|
hahahaha:) no sam sie wydałes zezowaty:):) zapomogi i zasiłki sie tobie pokończyły i dlatego jesteś taki wściekły na cały świat:):) facmen
|
|
Jest nas już więcej: ZŁOTA 20 przedstawia się następująco: 1.mix 320 2. zarzadmlks 300 3. ja 175 4. arcziii ? 5. Daro 120 6. danwel 105 7. zaczo 100 8. adasko17 120 9. Świder 100 ...... liczby obok to zdeklarowana i mam nadzieję faktyczna ilość głosów oddawana codziennie przez "Złotych" dołącz do nas... chodzi o to by utworzyć awangardę systematycznie głosujących, którzy zmobilizują do większej aktywności pozostałych jest jeszcze szansa, nie zmarnujmy jej zawodnicy MŁKS- zbyt mało was głosuje ! trenerzy proszeni o wzbudzenie większego zaangażowania w akcję wśród swoich podopiecznych! ![]()
|
|
czy ktos wie co buduja na szosie zambrowskiej?
|
|
szukam taniej glazury,terakoty możecie polecić jakiś sklep
|
|
Mam powiedzieć skąd, czy nadal udajecie ze nie wiecie ? :p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |