piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy ktoś POliczył, który raz od pięciu lat skończyła się w Polsce demokracja?

Zezowaty tez tam wyklada.
Po godzinach tylko plytki w meskim kiblu
a wczesniej prowadzi zajecia praktyczne
z fryzjerstwa lonowego.
Wytrenowal sie na strzyzeniu bumow spod
Sezamu.Jest w tym swietny!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy ktoś POliczył, który raz od pięciu lat skończyła się w Polsce demokracja?

Ludzie wystawiają swoje chaty za kosmiczne ceny zamiast zasięgnąć profesjonalnej opinii a potem się dziwują że nikt nie chce kupować i stoi to rok albo dwa i potem jak już ich szlag trafia to wiadomo, sprzedać byle komu za śmiesznie niskie pieniądze i tacy cwaniacy się cieszą, i zamiast -2% dla biura to się jest często -15% -20% do tyłu od ceny rynkowej ale wiadomo że polaki mają głowę do interesów to się ich łupie ile wlezie

Re: Czy ktoś POliczył, który raz od pięciu lat skończyła się w Polsce demokracja?

co wy gadacie .. ja prace zmieniam jak renkawiczki ; ) teraz mialem propozycje zostac prezesem bardzo znanej firmy ; ) ale nie chce mi sie pracowac w wakacje ..

Super temat jak na weekendzik , taki lekki i zabawny.
Pozdrawiam rozmówców, szczególnie te wszystkie "lalki".:), a przede wszystkim _małego_.

czy ktoś w łomży dorabia lakiery do motocykla

Garbaty Anioł wiesz to z własnego doświadczenia?

marudnA , aż tak cię zdenerwowałem , to dobrze !,
widać tracisz zimną krew ,
Może zacznij pisać dużą literą ?

Twoja opinia lata mi koło ch..a , tak jak i ty sam .

Co do sądu , to DEBILU nikt cię niczym nie straszył i na pewno z takim PSIM NAPLETEM jak ty , to nie będę się procesował .
Dla mnie jesteś NIKIM = ZERO , niewarte aby sobie zawracać głowę i brać pod uwagę co ty piszesz CIULU .

a OPINIA TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI , Z GIMNAZJALNEGO fan clubu ZDZIECINNIAŁEGO marudy , MNIE NIE INTERESUJE !

Mam tu dobrą zabawę z ciebie KMIOTKU i dużo śmiechu , a ty marudnA zapieniłAś się od złości . I dobrze !

Żaku kochany a powiedz skąd osoba bezrobotna ma wziąć kasę żeby opłacić sobie naukę u was?

zezowaty wie:)
On zna wszystkie łomzynskie biznesu z jedzeniem bo sie w poblizu nich zaopatruje w żarcie :):):)

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Kręgielnia to bardzo dobry pomysł :)

marudnA , czy ty jesteś już tak sfrustrowanA i zdesperowanA , że wszędzie chodzisz po wszystkich tematach , PIERWSZA piszesz głupoty i jakieś durnowate posty pod moim adresem ?

Ch..a do d..y szukasz ?
wp...asz ze swoimi głupkowatymi komentarzami w prawie każdy temat .

Ta marudnA , to zawsze i wszędzie musi napisać coś głupiego , a teraz ta _mała_ i siwa suka mu d..ę liże .

marudnA , a może ty w Caritasie się stołujesz , czy wystarczy ci zapomogi z MOPSu ?

marudny DUPKU , tobie PLUĆ W TWARZ , TO POWIESZ , ŻE DESZCZ PADA .

hahahaha:)

no sam sie wydałes zezowaty:):)

zapomogi i zasiłki sie tobie pokończyły i dlatego jesteś taki wściekły na cały świat:):)

facmen

Jest nas już więcej:

ZŁOTA 20 przedstawia się następująco:

1.mix 320
2. zarzadmlks 300
3. ja 175
4. arcziii ?
5. Daro 120
6. danwel 105
7. zaczo 100
8. adasko17 120
9. Świder 100
......
liczby obok to zdeklarowana i mam nadzieję faktyczna ilość głosów oddawana codziennie przez "Złotych"

dołącz do nas...

chodzi o to by utworzyć awangardę systematycznie głosujących, którzy zmobilizują do większej aktywności pozostałych

jest jeszcze szansa, nie zmarnujmy jej

zawodnicy MŁKS- zbyt mało was głosuje !
trenerzy proszeni o wzbudzenie większego zaangażowania w akcję wśród swoich podopiecznych!

czy ktos wie co buduja na szosie zambrowskiej?

szukam taniej glazury,terakoty możecie polecić jakiś sklep

Mam powiedzieć skąd, czy nadal udajecie ze nie wiecie ? :p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org