poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy totalna tzw. opozycja, to jakiś straszny błąd ewolucji?

Farbex, ostatnio oglądałem, ceny konkurencyjne

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy totalna tzw. opozycja, to jakiś straszny błąd ewolucji?

no cóż..... bez komentarza.....

http://www.youtube.com/watch?v=HNOfoOSdvzA&feature=relmfu

No pewnie , jestem jak najbardziej za , a dlaczego tylko jedna ?
Śmiało otwieraj . Powodzenia .

Slyszalem ze do impry Noc Muzeow dolacza sie skansen w Nowogrodzie.W te noc zwiedzajacy moga do rana przechadzac sie po nim za friko.Jesli jest ktos chetny to warto wziac latare.

Zez i mlody wykrztalcony juz sie zapisali.Przed wejsciem jeden drugiego ma wytrzaskac w batareje by bylo jesniej zwiedzac obiekt.

Najpierw duży zakład pracy z wysokimi zarobkami bo inaczej żadne tego
typu biznesy tu nie przetrwają. Na rozrywkę i marzenia trzeba mieć kasę a tu na życie nie ma gdzie zarobić a nawet ci co pracują to chodzą i wiecznie lamentują że pieniędzy nie mają na życie!Skandal!

Posłuchajw poniedziałek lub piątek o 20-stej tego: otolink:http://bit.ly/zwsF6Y a potem zarejestruj się tu:http://adv.justbeenpaid.com/?r=kJ9LIgVzx0 i inwestuj. Oto link zobjaśnieniami dorejestracji:
http://partnerski.net/jss/krok-po-kroku Ja już natym zarabiam Pisz: andreo@onet.eu

byłam bardzo zadowolona... a jesli chodzi o cene to ja płaciłam 120zł,ale kolor był super...

pamela - wlasnie tu problem lezy:)))) szukaja glupkow!!!

rudy błazen z druhem

dolacze sie do kilku postow wyzej,rowniez nie polecam tego pseudo zakladu-nie wszystko zlote co sie z wierzchu swieciu!!! niestety rowniez trafilem tam na moje nieszczescie zupelnie przez przypadek,roboty doslownie na dwie godz.samochod trzymali 3 dni,bardzo nieprofesjonalne podejscie do klienta,miala byc zrobiona jedna rzecz nagle wynalazlo sie klika-oczywiscie za ktore pozniej klient musi zaplacic!!! zero kontaktu z klientem jakie czesci maja byc montowane czy oryginalne czy zamienniki czy robimy czy nie itd... zero kontaktu z klientem!!! tak bylo bynajmniej w moim przypadku... robia po swojemu i tyle!!! wracajac do czesci oczywiscie wedlug wlasnego widzimisie wkladaja czesci oryginalne ktore akurat u nich nabieraja dwukrotnie wyzszej wartosci jak w sklepie motoryzacyjnym,totalne zdzierstwo!!! pozatym zero pojecia o mechanice...za naprawy w tym zakladzie zaplacilem niemal miesieczne swoje pobory!!! najfajnejsze w tym temacie jest to ze wywalilem tyle kasy w bloto a samochod dalej znajdowal sie w takim stanie po naprawie jak przed,niemaialem juz zdrowia jezdzic tam spowrotem w ramach reklamacji naprawa powiodla sie ale oczywiscie w innym zakladzie ktory z gory naswietlil co bylo zepsute koszt 10 krotnie nizszy!!! NIE POLECAM I NAPRAWDE PRZESTRZEGAM PRZED TYM ZAKLADEM!!!

Spadajmy,pewnie już mu piana z pyska idzie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org