poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy totalne szambo ponownie wybiło?

Jaka Mariolka?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy totalne szambo ponownie wybiło?

uwaga! ostatnie wolne miejsca na kierunku wizaż w Centrum Nauki i Biznesu ŻAK w Łomży. Możliwość obniżenia czesnego o 30% informacje w Sekretariacie Szkoły Aleja Legionów 40. Skorzystaj z zapisu internetowego http://www.zak.edu.pl/pl/formularz_kontaktowy/ i zarezerwuj miejsce już dzisiaj :)

maruda , CZY tY MASZ CHOĆ ZA GROSZ HONORU ?
marudny DUPKU , tobie PLUĆ W TWARZ , TO POWIESZ , ŻE DESZCZ PADA .

Teraz odwracasz kota ogonem i nadrabiasz miną ?

GDZIE i KIEDY , ty mnie zdenerwowałeś ? Śnisz czy marzysz ?
ty , to mnie tylko bawisz swoją głupotą i zdziecinniałymi tekstami .
Pisałem ci , że dla mnie jesteś NIKIM = ZERO !

Mam tu dobrą zabawę z ciebie smerfie - marudKo .

Uwaga, człowiek mówi by zostawić samochód bo trzeba dużo rzeczy sprawdzić a w tym modelu jest trudny do nich dostęp, ale zostawi ludzi i będzie wszystko zrobione. Zajmie to sporo czasu więc samochód będzie wieczorem i tak jest. Właściciel dzwoni około 18:), przyjeżdżasz warsztat już pusty samochód podobno zrobiony to i to sprawdzone, wymienione. Płacisz słono bo roboty dużo, części wymienione ale jedziesz zadowolony, a tu zonk jak się okazuje po jakimś czasie prawie nic nie wymienione, ba nawet nie było rozbierane. Płacisz jeszcze raz ale już następnemu mechaniorowi oby tym razem uczciwemu. Jak nie znasz to lepiej popytaj a serwis Borawski to lepiej wielkim kołem omijaj chyba że chcesz potwierdzić moją historię. Taki kłit martekingowy dożo ciężkiej roboty w tym modelu i ciężki dostęp to musi kosztować, ;)

moze jakies zdjecia??

Mariolka to żona _mały-ego , pisał przecież , że jest dobra , a jak komuś nie wystarczy , to i _mały_ nadstawi d...y .

Masumi, a ty znowu CIECZKI dostałaś ?

Jak ciebie walą na trawnikach wszystkie bezpańskie psy , to nie znaczy , że każda kobieta jest taką SUKĄ jak ty .

jaka jest cena tego kursu i ile godzin obejmuje?

marudna , musiałaś mnie z kimś pomylić , jak tak jak ty na d...e nie zarabiam .

To teraz ty mi odpowiedz : KTÓRA z was jest specjalistką od orala , a która od anala ?

Mariolka woła mnie do spania,więc spadam.Nie dokuczajcie już więcej temu "normalnemu inaczej"

Podstawowe pytanie co budujesz, most, droge, dom, wodociag, do kazdej z wymienionych budow potrzebujesz kierownika z innymi uprawnieniami.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org