Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dziś 340 nowych zarażeniach i kolejnych 21 ofiarach |
jak tylko wyjde z pódła znowu się zapisuje tylko teraz na inny kierunek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dziś 340 nowych zarażeniach i kolejnych 21 ofiarach |
uszkodzony:):) Róznica pomiędzy nami jest niestety taka :):)(i tu muszę ciebie wyprowadzic z błędu) Ja pracuje kiedy chcę a ty niestety, robisz wtedy kiedy ktos cię do wyrzucania obornika zaprosi :):):) I stąd przyjacielu jesteś częstym bywalcem u Gieńka i Wieśka, bo tylko wy zajmujecie sie zawodowo tą profesją w najbliższej okolicy:):)
|
|
Rozumiem ,że masz dwie Toyoty?
|
|
Rowniez NIE POLECAM !!
|
|
Cosik nie bardzo wierzę w tą złotą listę.Rachunek tu się nie zgadza.Nie mam zaufania także do kibiców ŁkS.Prawdziwych kibiców obchodzi również przyszłość ich klubu.Tutaj tego nie widać.Robienie wielkiego schow na meczach to za mało by stać się kibicem.
|
|
Podobno Zezowaty sobie tam nową torbę ze świńskiej skóry kupił,troszkę za duża i chodzi okrakiem,ale ogólnie chłop jest zadowolony.
|
|
MAM PYTANIE CZY KTOŚ COŚ WIE NA TEMAT DRUGIEJ MASKARADY W ŁOMŻY ? NIE JEST TO ABSOLUTNIE REKLAMA KAŻDY WIE ŻE TAK OWY SKLEPIK ISTNIEJE ALE PODOBNO BĘDZIE DRUGI ... CZY KTOŚ WIE COŚ NA TEN TEMAT , CZY TO TEN SAM WŁASCICIEL ? CZY POPROSTU KONKURENCJA ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |