Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomoc rządu PIS dla Polaków w okresie epidemii. |
Zezowate szczęście pisze o swojej żonie;-)Tylko troszkę się wstydzi,bo Ona obrabia innych a go biednego goni jak psa;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomoc rządu PIS dla Polaków w okresie epidemii. |
... w zwisie 7 cm ? i tyle już zostanie ! Jak się chłopie z fi..m na łby pozamieniałeś , to zamiast garniturku naciągaj na łeb gumkę .
|
|
tel.501353817,zdjęcia mogę przesłać na e-maila(kmroczkowska@interia.eu)
|
|
hahahahaha:):):) MAŁY :):):) to nasz uszkodzony jest wszestronny :):) A zobacz jak sie kamuflował odmieniec:):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
wystarczy napisac do mnie smsa lub napisać na mojego e-maila!to prześlę zdjęcia!
|
|
_mała_ i marudna , to KTÓRA z was jest specjalistką od orala , a która od anala ? A może jesteście dziewczyny wszechstronne ?
|
|
Nie zmieniaj tematu uszkodzony tylko odpowiedz kulturalnie jak inni pytaja :):) Taniec motyla to tewoja specjalnośc ??? Prawda to czy też fałsz???
|
|
Czyli opinię już masz na temat tego warsztatu, chłop się od pługa oderwał, książek się naczytał i napisał sobie "Serwis" na warsztacie. Śmieszne, ale prawdziwe. Niech jeszcze z klientami za części rozlicza się z faktury czy z paragonu, a nie z WZ-tek, bo dla mnie to jest zwykłe złodziejstwo. rudy błazen z druhem
|
|
|
|
Widzisz Kubuś jak Ci się dostało,ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.Teraz już będziesz wiedział ,że nie rusza się gówna ,bo śmierdzi.
|
|
To szkoła Policealna roczna, opłata za miesiąc to 139zł, istnieje możliwość obniżenia tych kosztów o przynajmniej 30% albo zupełnie do 0zł szczegóły dotyczące ilości godzin oraz przedmiotów można poznać w sekretariacie szkoły
|
|
hmmmmmmm .......
|
|
Czy dostane zasiłek dla bezrobotnych mając przepracowane 13 miesięcy i będąc 42 dni na chorobowym w tym czasie .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |