Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak widać, nie każdy gej jest OK. |
mały jesteś wielki :):):):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak widać, nie każdy gej jest OK. |
... ta dobra z francuskiego .
|
|
... w zwisie 7 cm ?
|
|
A gdybyś Unicode miał ochotę na anal to poproś zezola o adres jego córki,możesz walić jak w kaczą du..pe i jeszcze parę groszy tesciu Ci odpali z dotacji.
|
|
NIE polecam
|
|
uszkodzony :) mały nie jest taki :) Nie będzie ci odbierał ani zarobku ani przyjemności :):):):)
|
|
uszkodzony:) Wiedzą ci którzy z twoich usług korzystali i opowiadali :):):) Podobno robisz najlepszy w całym powiecie taniec motyla:):):) \ prawda to czy fałsz???
|
|
Kiedyś słynął z podwójnego koguta póki jemu na dekiel nie padło.
|
|
Autor:kuba1894 , a co tobie synku , po co jak ta żaba nogę podnosisz , jak konia kują ? Już taki dorosły jesteś ? Nie wcinaj się jak brudna koszula w d..ę marudzie i siedż cicho , jak starsi rozmawiają . Do lekcji ! przygotowywać się do poprawki tego niezaliczonego egzaminu gimnazjalnego . ___________________________________ Re: TRZECI WYMIAR-KONCERT ŁOMŻA Autor: CXRSa1 (176.31.202.---) Data: 23-04-12 01:28 kuba1894 przyjeżdża popularny zespół i 0 plakatów widać że niedawno wypadłeś z gimbusu:))))))))))))))))))))) ......................................................................................................................... Re: Ekonomik Autor: kuba1894 (---.205.0.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 12-04-12 21:10 Też się tam uczę; D. Jak w każdej szkole trochę nauczycieli wrednych jest, ale powiem Ci, że niewielu ;D. Szkołę polecam ********* jest ;P. Składaj papiery :D Piszę poprawnie po polsku. ......................................................................................................................... Re: III LO i Ekonom Autor: kuba1894 (---.180.92.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 11-04-12 22:19 W ekonomie, to zależy od tego czy chcesz iść do technikum czy liceum, no i przede wszystkim od kierunku. Ogólnie polecam ekonom zajebi*ta szkoła ;D Piszę poprawnie po polsku. ...................................................................................................................... Synku , za cienki w uszach jesteś , abym z tobą dyskutował . Lekcje odrobione ? kuba1894 , synku , ale z ciebie musi być typowa psita i oferma życiowa , że nie potrafiłAś sobie wybrać typowo MĘSKIEGO zawodu i uczysz się na "księgową " . Nie lepiej było iść na " pielęgniarkę " ?
|
|
Torty i Cendrowscy ?? Smietana i woda, troche biszkoptu i ulepszacze, a kosztuje ze hohoho szkoda gadac
|
|
TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
kręgielnia z prawdziwego zdarzenia lub (i) kryte całoroczne lodowisko ;D no może i jakaś ********* dyskoteka ;D
|
|
http://tech.wp.pl/gid,14424664,img,14424950,page,15,title,Najlepsze-aparaty-swiata-2012,galeria.html Masz i nie kupuj byle gówna ...
|
|
dostaniesz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
gdzie polecacie i za ile(włosy krótkie) u fryzjera przejdę z koloru czarnego włosów na blond???
|
|
Ja już nie na tym forum raczej nie będę pisał bo nie ma z kim! A teraz kolej na zezowatego,marudę,: CXRSa1 i innych bo okropnie się błotem obrzucają i psują ciekawe tematy!!! A ten temat założył andreo!
|
|
Ja tam naprawiam od wielu już lat w AUTO BORAWSKI i nie miałem problemów takich co moi przednicy piszą, z tego co mi widać to zakład non stop się rozwija nowe usługi przychodzą i teraz mogę w jednym miejscu w wszystko zrobić ostatnio byłem na serwisie klimatyzacji i zapłaciłem za cały kpl 149 zł. GORĄCO POLECAM WIĘCEJ TAKICH ZAKŁADÓW W MIEŚCIE
|
|
Naprawiałem nie raz i mam wszystko wyszczególnione co do towarów usług na zleceniu co ile kosztuje i nie widzę tam żadnego oszustwa stare części Pan Mirek zawsze pokazuje i robota zawsze dobrze zrobiona nawet ostatnio miałem samochód umyty wyczyszczony czego więcej właściciel zna się na robocie przyzna u to szczerze. POLECAM
|
|
SylwkaX nie podejmę się tego bo nie daję dupy, ale Ty jako kobieta dasz rozkoszy sobie i temu panu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |