Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szokujące dokumenty! Plan Hitlera dla Polski wciąż aktualny [PODCAST] |
Witam!Oddam szczeniaczki-kundelki w dobre ręce!Pieski i ich matka są bezdomne(szczeniaki mają ok.11-12tyg.)!Będą średniej wielkości(2 pieski i 2 suczki)!Na władze i organizacje zajmujące sie bezdomnymi zwierzętami-nie mogę liczyć,nie oferują żadnej pomocy! Pomóżcie by ich los się zmienił - na pewno pieski sie odwdzięczą!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szokujące dokumenty! Plan Hitlera dla Polski wciąż aktualny [PODCAST] |
marudny DUPKU , tobie PLUĆ W TWARZ , TO POWIESZ , ŻE DESZCZ PADA . napisałem ci i powtórzę za andzią C : maruda hahaha,,,, nadal rób z siebie debila :)))))) Nie odzywałbym się gdybyś nie szukał ch..a do d..y !
|
|
NIE POLECAM, auto potrzymali głupot nagadali, że trudna sprawa i kosztowna itd. a ktoś sam to naprawił pod garażem korzystając z internetu :)
|
|
Ależ ja ciebie uszkodzony łomie nie pouczam :) Ja ci tylko przypominam że obiecujesz juz od dawna Andiemu ,,spotkanie" . I wszystko było by w porządku gdybyś nie robił z mordy du..py :):):) A ty robisz ją w każdym swoim słowie:):) Wiesz co uszkodzony?? Jesteś zwyczajnym łajnem którego smród roznosi sie po całej bliskiej i dalszej okolicy :):) Więc pożegnam sie z toba tymi ciepłymi słowami bo nie gadam z tchórzami i śmierdzielami :):):):) A ty takim tchórzem i śmierdzielem jesteś niestety, bo zamiast załatwic swoje sprawy z Andym i ze mna po męsku ,straszysz Andiego od miesiąca a spotkania ze mna unikasz jak diabeł święconej wody :):):) Także mój drogi nie popiszemy juz z soba bo nie mam zwyczaju gadać z gó..nem :):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ja tez mam do przelozenia lt35 i fiata doblo moze jest ktos kto sie tym zajmie
|
|
ari89, większe jest prawdopodobieństwo na ulicy że coś Ci się stanie a nie jak skaczesz ze spadochronem? chyba trochę przesadziłeś, zniesie ciebie na linie wysokiego napięcia i ten kurs na nic nie pomoże...
|
|
polecam film nagrany lustrzankami cyfrowymi w lomzy robi to modart studio czy jakos tak
|
|
Rob Green feat. Nina Smith - Bad News http://www.youtube.com/watch?v=A5ICbWRyWEw&feature=related DEVolution - Good Love http://www.youtube.com/watch?v=-0ZWcSd_v5Y
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |