wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dziś : 324 nowe przypadki i 22 zgony, a za trzy dni wybory .

Działa wystarczy zwykła antena siatkowa ze wzmacniaczem i tv z wbudowanym dekoderem dvb-t a jak jest starszy telewizor to kupić w Eldorze na poznańskiej dekoder dvb-t tu masz ich aukcje na allegro

http://allegro.pl/dekoder-stb-tuner-dvb-t-hd-mpeg-4-ac3-pvr-12055-i2327019885.html

Podłączyć i ustawić antenę na Białystok zeskanować kanały . Na daną chwilę mamy 15 kanałów w jakości cyfrowej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dziś : 324 nowe przypadki i 22 zgony, a za trzy dni wybory .

Ahhh to jeszcze to :)

http://www.youtube.com/watch?v=itMrhTp52BY&feature=related

i zmykam na razie :):)
Później jeszcze zajrzę do was:):)

...

polecam INTERCOSMETIC.

1 czerwca beda

Jakiś tydzień tamu moją córeczka bawiła się w ogrodzie razem ze starszym synem mojej siostry , wychodziłam co 5 minut żeby sprawdzić czy wszystko w porządku , przy bramce stał z mojego punktu widzenia alkoholik próbował rozmawiać z dziećmi i wejść na podwórko , podbiegłam do furtki jak mnie zobaczył przeraźliwie się zmieszał i uciekł , Dlatego założycielka postu bardzo dobrze zrobiła informując o tym innych , ponieważ nie mamy pewności czy robiąc to nie wyobrażał sobie dziecka z pobliskiego osiedla , bezpieczeństwo naszych dzieci i nas samych jest ważniejsze niż potrzeba seksualna dorosłego mężczyzny , który nie do końca poradził sobie z własnym życiem .

Treść jest ukryta

Ja z chęcią poproszę SIMSY :) Mój mail: angel1669@wp.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org