Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
walczmy z PiSlamskim neobolszewizmem! |
a ja polecam na nowogrodzkiej cukiernie torty pyszne niz w abc i u cendrowskich chyba ze ktos lubi mocno nasączone i bez smaku:(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: walczmy z PiSlamskim neobolszewizmem! |
Proszę o informację: czy w Łomży jest już cyfrowa TV? Jakie można oglądać programy? Jaką trzeba antenę? Czy coś jeszcze jest potrzebne do odbioru? Jakiej jakiej jakości odbiór?
|
|
O widzę , że nie kupujący w lumpexach sarama ma niezłe doświadczenie jak na rzadkiego bywalca tych sklepów, a może świadczy o tym , że ten znany jako roztrząsacz gnoju na tym forum po prostu tam się ubiera i z obawy , że zabiorą mu najlepsze ciuchy chce odstraszyć innych używając ostrych epitetów. I tu właśnie widać ten szczyt uniesienia. A może jemu trzeba pomóc wyjść z tego nałogu zakupoholika w lumpexach.
|
|
Autor: Sarama (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 16-05-12 16:13 oj kochani , ja was potomkowie roztrzasaczy gnoju rozumię Wiesz co? Ja nie znam słowa ROZUMIĘ. Pisze się ROZUMIEM.
|
|
Kup se dziurkacz i porób ze starych gazet, nadmiar sprzedaż jeszcze tu na forum. rudy błazen z druhem
|
|
Jak to nie będzie ?
|
|
Koleś chce 200/mc, czy to nie zbyt wiele?
|
|
|
W mastorze są zawiasy Kasia..
|
|
Klasa.. myslalem o czyms mat i inf. Zobaczymy jak to będzie.. Jeszcze podania nie zlozylem, sam nie wiem na co czekam :D Ale moze do weekendu sie zmobilizuje i cos skrobne. Ciekawe czy te 129 nie będzie za duzo heuheuhe :) Zobaczymy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |