wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Będzie Trybunał Stanu dla Morawieckiego i Sasina za zamieszanie w sprawie wyborów 10 maja 2020r.

Sarama kupuje stare ciuchy na allegro tam pluskiew "nie ma".

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Będzie Trybunał Stanu dla Morawieckiego i Sasina za zamieszanie w sprawie wyborów 10 maja 2020r.

Nazywając biura sieciowe szajstwem szanowna Pani i Panie obrażacie tylko pracujących tam ludzi niekiedy prezentujących wasze " szajstwa na sprzedaż" , którego sami nie możecie sprzedać po kosmicznych i nierealnych cenach, które sami ustalacie ( a nie pośrednik)
Haraczu płacić nie trzeba , biura pośrednictwa w obrocie nieruchomościami są dla ludzi rozumnych i inteligentnych i nie ma przymusu , aby z nich korzystać. Szkoda tylko , że jak pośrednik sprzeda coś w zasadzie nierealnego do sprzedaży to nie szanuje się jego pracy i wysiłku w to włożonego .

Re: Będzie Trybunał Stanu dla Morawieckiego i Sasina za zamieszanie w sprawie wyborów 10 maja 2020r.

Powinniście po te ciuchy co kupujecie w tych lumpexach jechać tam skąd ich sprowadzają, czyli z wysp, wtedy by inaczej smakowały. A skoro Łomża to miasto lumpexów, Biedronek i kościołów /czyli jak każde inne/proponuję wybrać emigrację i sprawa będzie załatwiona. Bezrobocie spadnie.

Jeżelibym teraz wyjechał , to by raczej wzrosło o te kilka miejsc pracy .

emiilkaxd, no dobra. Sama piszesz że, brzydal siedział w krzakach, sądząc zapewne iż nikt go nie widzi. Nierozumiem tylko, na czym polegało owo Twoje wielkie szczęście? A teraz coś Ci napiszę, gdyż nastroiło mnie to trochę żartobliwie. Mając 10 lat i będąc uczniem trzeciej klasy podstawówki, usłyszałem opowieść dwóch, lub trzech kolegów. Dokładnie nie pamiętam. Jak to łażąc po lesie, natknęli się na, powiedzmy-kochającą się parę. I nie to żeby uciekali, lecz nie było takiej siły, która by tych podglądaczy odciągnęła od tego widowiska. A ja sam no cóż, okropnie żałowałem iż nie było mnie wówczas z nimi.Nie miałem tak wielkiego szczęścia.
A teraz odpowiedz mi, która z tych dwóch sytuacji jest bardziej deprawująca dla małych dzieci?

...

A nie był to przypadkiem jakiś _mały_ konus , który walił gruchę , bo Mariolka mu nie dała ?

A co to lekarze, nauczyciele to takie autorytety, że jak oni kupują to już wszyscy muszą. Ale odnośnik znalazłeś. Chyba , że inne grzbiety mają i dlatego to dla ciebie takie autorytety. A może i im bieda zaglada do kieszeni.

Skórzane też naprawia?

tak zatrudnili.wielka lipa.urzad kieruje do pracy na umowe zlecenie.jak nie przyjmiesz pracy tracisz ubezpieczenie.praca tylko na sezon.

łomża to jeszcze miasto fryzjerów i osrodków nauki jazdy ale jest fajna:)

oj kochani , ja was potomkowie roztrzasaczy gnoju rozumię ,że każdy pretekst jest dobry aby rzucic się w wir smierdzacych koszy z odzieżą nie pierwszej świerzości i przezyć szczyt uniesienia gdy znajdzie się cos markowego i to z metką i bez dziur i plam. To normalnie jak uzaleznienie od alkoholu , hazardu , papierosów i sexu ha ha ah ah

w tym roku nie bedzie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org