Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Równie dobrze można spytać o przepis na sernik |
A ciebie marudo spłodzili i chyba brak im było wiedzy/co się dziwić/ , lub zamiast na lekcje biologii wychodzili na wspólne spacery . No i mamy tego efekty, zabierając oczywiście ze sobą pieska. facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Równie dobrze można spytać o przepis na sernik |
nie bede wysylala zdjec swoich na maila. a czemu myslisz ze ja o jakims krzysku pisalam?? przeciez ja zadnych imion ani nazwisk nie wymienialam. z teszta twoje zdjecia sa ladne z tego co widzialam. pozdrawiam i juz wiecej komentarzy na ten temat nie wrzucam
|
|
Witam. Dostane w Łomży bmx-a w którymś ze sklepów lub komisów ? A jeśli nie to może ktoś ma na sprzedaż w dobrym stanie.. czekam na propozycje.
|
|
Zależy od tego, co chcesz zobaczyć. Jeśli Jerozolimę - Taba pasuje, jest blisko. Ja również nurkuję i interesowały mnie rafy - tam są świetne. Ale żeby zwiedzić Egipt to raczej wszędzie daleko - do Kairu, Luxoru. I możesz zapomnieć o wieczornej zabawie, wyjściu gdzieś - o rozrywkę w tym znaczeniu w tym rejonie trudno.
|
|
ja szukam transportu na pt 18.05 po południu
|
|
Lecisz Zdrojową w kierunku St.Łomży aż do Pniewa następnie wylatujesz na skrzyżowaniu Szosa Zambrowska i pedałujesz w kierunku Szosy do Mężenina.Trasa ok 30 km,mały ruch przez dużą część jedziesz przy samej rzece
|
|
...jasne - nie wierzę, że wycieczka w katakumby (tuż przed snem) nie jest czymś co tygryski lubią najbardziej... puszkę w dłoń i do boju...;)
|
|
A księża , to się tam ubierają ? To przecież dla niektórych autorytety .
|
|
Klikając mój nick masz mój e-mail;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |