Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Można kraść? Można i żaden czop złego słowa nie powie. |
jednak dr zaremba już nie przyjmuje na nfz :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Można kraść? Można i żaden czop złego słowa nie powie. |
Ciagnac to moge.Ciebie gola du.pa po asfalcie. Dobrze ze chociaz zerowke skonczyles,zaocznie.Przynajmniej znasz literki.
|
|
Znacie może sklepy w któych dostane sukienkę na wesele . Dzięki
|
|
A ja nie polecam dr Zaremby. Gdy dzieje się coś poważnego niestety najlepiej udać się do Białegostoku.
|
|
A ja bardzo sobie chwalę dr Zarembę i wcale nie jest tak,że zawsze tyle bierze,czasem 50zł,czasem nawet 30,jeden z nielicznych ginekologów na których można liczyć,bo jak się nic nie dzieje,to każdy dobry. Jeśli chodzi Ci na NFZ,to tylko Pękała na Wyszyńskiego w przychodni,ale do niego są zawsze straszne kolejki i usg też robi tylko chyba do godz. 10,bo dzieli go wspólnie z innym lekarzem,innych w tej przychodni nie polecam,a już broń Boże do Zdanowicza!!!!!
|
|
To ja mogę powiedzieć, że jak nic się nie dzieje to doktor Zaremba też dobry. Nie mam dobrych doświadczeń. Nie będę pisać na forum. Ale w moim przypadku lekarze z Białegostoku byli zdziwieni, jak można było tak bardzo pomylić się w diagnozie.
|
|
a masz fotki ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |