Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zwolennicy lewaków, komunistów stają na głowie, aby ich wybielić. Tylko dlatego, że są z pis. |
Na Spokojnej jest nowy mechanik.Polecił mi go mąż koleżanki.Ja też polecam. Nr telefonu 510286947
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zwolennicy lewaków, komunistów stają na głowie, aby ich wybielić. Tylko dlatego, że są z pis. |
mamy super stadion drużyna jest dobra - potrzeba tylko 2-3 wzmocnień na II ligę potrzebny jest awans i tak cud że tyle firm wspiera drużynę III ligową pod względem infrastruktury, kadry piłkarskiej oraz poziomu organizacji jesteśmy już w II lidze pozostałe drużyny z naszej grupy III ligi są 50 lat za nami! jeszcze co do sponsorów: klub podzielił się na pół po założeniu nowego 1926 dużo ludzi i sponsorów do końca życia nie przyjdzie na stadion ani nie da nawet złotówki bo zostali na lodzie (trochę na własne życzenie) z długami starego ŁKS-u. co nie zmienia faktu że sponsorów można pozyskać (jest wiele przykładów) to wymaga jednak dużo pracy klub jest stowarzyszeniem nie spółką zasadnicze pytanie: Co dzisiaj można wymagać od ludzi którzy pracują za darmo?
|
|
Re: Zwolennicy lewaków, komunistów stają na głowie, aby ich wybielić. Tylko dlatego, że są z pis. |
Zez.... widac twoje bezmozgowie po twoich wpisach. Wybacz pojebie!Jak suka moze ssac sobie pale? Dawno nie dostales gola **** w morde?!
|
|
604263268 zadzwoń ten Pan jest z Jednaczewa robiłam u niego obicie i polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |