Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bratniaki i inne oszolomy !!! |
Co sądzicie o I LO w Łomży???????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bratniaki i inne oszolomy !!! |
ja jestem turysta.... :) ...możesz rozszyfrowac XC i DH? Zeus
|
|
Ci moi znajomi konczyli w tym roku i wszyscy dostali sie tam gdzie chcieli (m.in. sgh, informatyka, ekonomia, prawo) i wielu z nich zdawalo na 3 uczelnie i na 3 sie dostali. Zaznaczam, ze chodzi o studia panstwowe i renomowane uczelnie. A co do korkow to niestety, ale egzaminy wstepne na wiele kierunkow sa o wiele trudniejsze niz np 10 lat temu, a ilosc wiekszosci przedmiotow godzin w szkole ciagle sie zmniejsza-za to uczniowie maja np przedsiebiorczosc, 2 godz religii, 3 lub 4 w-f'u. Chce tylko podkreslic, ze wcale nie uwazam, ze I LO jest najlepsza szkola w miescie, ale nie jest tak zla jak wielu ludzi opowiada i nie jest gorsza od innych. Zeus
|
|
ZDANOWICZ MUSI ODEJŚĆ - DYREKTORSKIE DINOZAURY - NA EMERYTURĘ
|
|
widziałem.... :) ...właśnie miałem o tym napisać :D
|
|
Malkontenctwo znowu w modzie....lepiej przecież pokrytykowac znad klawiatury niż samemu wyjść z domu i zorganizować cokolwiek. Chociażby Dyskusyjny Klub Filozoficzny na osiedlu albo fanklub Nielubiących Kiczu. Z drugiej strony należy pogratulować wyrobionego smaku i obycia niektórym forumowiczom. Szkoda, że znajomi tego niedoceniają i trzeba tak żyć bez widocznych oznak uznania i aprobaty. W trosce o zdrowie nas wszystkich, jeszcze raz gratulacje.
|
|
Fascynuje mnie okropnie mały profesjonalizm promocji Łomży. Wszyscy uparli się przedstawiać zgrzebne wiejskie pochodzenie, miłego chłopa który ugości maślanką i oprowadzi po ekologicznej zagrodzie. Nie te czasy, być może przyciągnie to jakiegoś niemieckiego emeryta który powspomina czasy jak był tu z Wermachtem, ale nie młodego człowieka który woli za mniejsze pieniądze polecieć do meksyku. Na całym świecie pełno jest japończyków, którzy kochają przyrodę, naturalność, bo tego nie mają. Zostawiają oni niezłą kasę, uwielbiają taniec ludowy i stroje ludowe. Myślałem trochę nad tanią strategią reklamową, ale nikogo to nie interesuje. Niestety Reklama i Promocja po Łomżyńsku to zgrzebne ulotki, pełne pięciu tysięcy czcionek, podkreśleń i kursywy. Kilka na siłę wklejonych zdjęć i zero duszy, zero pomysłów. Dlaczego: patrz wyżej. Może wszyscy z pomysłem wyjechali...
|
|
Faktycznie Atom nie jest zbyt ciekawy ale "koguta" czy tam "rosołek" (złoty kur) wychylam chętnie;)
|
|
Hula ze nie wiem. Jak sciagam plika a mam 64 to mi robi na 9,2 kilobajta i powoli spada. Ciekawe czy tak bedzie robic jak bedzie z tysiac IPeków.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |