wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prawda o zagrożeniu cowid19 w Polsce!!

Jest coraz gorzej ,wręcz fatalnie godz 21 i tylko 1065 głosów.Co się dzieje?Po co było zaczynać tą całą akcję skoro tak do tego podchodzimy.Obciach na całego

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prawda o zagrożeniu cowid19 w Polsce!!

zezolku stary trolku;-)
Nie pisz non stop tego samego.Masz kota to obracaj go jak chcesz i w którą stronę chcesz.
A tymczasem zegnam ozięble.

Ps.Dziś ma być mały przymrozek więc nie wypuszczaj żony na trawnik do psów bo może wymrozić to i owo;-D

ostatnio w kinach mamy wysyp amerykańskiego sci - fi debilizmu. Listę otworzyła superprodukcja John Carter w 3D ktorego będąc w kinie ni jak nie mogłem się dopatrzeć. Fabuła banalnie głupia i film winien mieć tytuł Ziemski Skoczek. Efekty specjalne oczywiście na najwyzszym poziomie ale przeciez to nie zastapi całego filmu. Podobnie można powiedzięc o filmie Bitwa o Ziemię . Fabuła beznadziejna a te wstawki o bohaterstwie amerykanskiego żołnierza budza tylko śmiech i politowanie. Kuriozum debilizmu jest scena w której całe losy ziemi zalezne sa od starego pancernika amerykanskiego i nielicznej załogi w postaci kilkunastu mocno po 70- siace teryków. Stary pancernik stoi na kotwicy co najmniej od 20 lat ale paru staruszków uruchamia i doprowadza go do zdolnosci bojowej dosłownie w kilka godzin. W sumie na kranach kin coraz mniej fantastyki na dobrym poziomie arystycznym a miejsce zajmuje totalna bzdura,banialuki , prymitywizm intelektualny. Nikomu nie polecam .

Oczywiście oczekuje na lipcową premierę filmu Proteusz Camerona może to podbuduje moje poczucie estetyki.

A zapomniałem doddać zę w tej chwili na ekranach kin kosi kasę i resztki intelektualnego myslenia film amerykański sf Avanger - totalna badzieiwe i robienie kislu z szarych kmórek.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

JAK CI SIE NIE PODOBA TO NIE MUSISZ SWOICH ZALI ÐISAC NA FORUM

ZNALAZL SIE KRYTYK OD 7 BOLESCI

ps sory za literowke

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org