Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejna prowokacja Saakaszwili. |
i sie wkurzył i już nie wchodził na 4 lomza ... ;d Nasza bis
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejna prowokacja Saakaszwili. |
Pierwszy mecz przegraliśmy (0:2), drugi zremisowaliśmy (0:0). ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Mnie tez to oburza wszystko. Jednak napisanie że "ŁKS to podlaska druzyna" nie jest błędem. "druzyna podlasia" - tak. Chociaz nie lubie jak pisza i tak i tak. lLpiej zeby pisali: "druzyna z (pólnocego) mazowsza" :D Nasza bis
|
|
zadzwonił wieczorową porą telefon, pani Hanka energicznym głosem coś enigmatycznie polecała, potem miły głos zaczął ściemniać o jakiejś premi 1000zł -totalna Sciema itd. telefon na 0-300.... (pewnie ciężka kasa), pewna wygrana itd. Ciekawe czy pani Bielicka wie do czego służy jej głos, kto zezwala "przymyka" na podobne działania (tpsa?)? A ty co o tym sądzisz??
|
|
Nie mam w tej chwili czasu sięgnąć do dokładniejszych źródeł, ale jak mnie pamięć nie myli zajmowano się w nim siatkówką i lekkoatletyką. Brak jest więcej informacji o tych klubikach, bowiem działały one krótko, często jeden sezon. Podana informacja nie skupia się naszczegółach, bowiem celem jej było ukazanie tła do działalności ŁTW. Więcej informacji w piśmiennictwie do cytowanej pozycji. Może jutro podam więcej informacji.
|
|
Zainteresowany jestem informacjami na temat początków wydawania "białych" tablic (maj 2000 r.) w całym podlaskim. Chodzi o numery z pierwszej dziesiątki. Pozdrowienia :)
|
|
Niestety: Racja ! Polska zawsze słynęła z tego, że potrafiła oddzielić plewy (i być obojętna na populizmy różne) i chronić wartości uniwersalne. Za bardzo nadęte ? Dobra... Zamiast... Inni nie śmią... W Polsce pedał zawsze był odganiany od reszty facetów. Faceci to za babami ganiają... A jak ktoś gania za facetem to od razu "pedał" ? No nhie - ale jakiś "nienormalny"... Czy pedał jest "normalny" ? Myślę, że tak. Ale niech nie gorszy (czyli niech będzie sobą prywatnie a nie publicznie). Na takich homo się godzę i takich lubię. Tych co demonstrują (to co lubią chwalą/zachęcają/resztę mają za nic) publicznie trza by wyśmiać/ukarać/zlekceważyć/znieważyć - tak, żeby znowu (jak wieki całe) robić zaczęli to w cieniu prywatności swoich domostw. Onaniści nie organizują marszów (poniekąd szkoda - to by były tłumy). Ludźmi bądźcie przede wszystkim - dopiero później pedałami. Wasza wartość w Waszych czynach a nie w tym jak się "relaksujecie". Wielu wartościowych ludzi od Was "pochodzi". Dopóki nikt nie próbuje mnie przelecieć i nie widzę Waszej pikiety pod swoim oknem nic mi do Was. Póki tak będzie ... właśnie dlatego jesteście tacy sami... Pozdrawiam.
|
|
Przestancie pier...ić ze on taki niewinny. Co kolesie mu wpier..l spuscili zabrali telefon i wpuscili film do netu? Widocznie gówniarz pochwalił sioe równie pioje...ym jak on . Nikt mu telefonu siła nie zabierał. A z resztą on sam to filmował. To po co? Inna sprawa ze głupia siksa na to pozwoliła widocznie jej to nie przeszkadza? _____________________________-- kaz
|
|
witam. MAm prośbaka prześlijcie filmik na marcelus2000@poczta.onet.pl. Będę wdzięczny.
|
|
Najbardziej mi sie podobalo dwa lata temu we Wspolczesnej gdy pisali o PODLASKICH derbach pomiedzy Mlekovita Wysokie MAZOWIECKIE a WARMIA Grajewo Dla nielapiacych o co chodzi - wielkie litery nieprzypadkowe. Podlasie od morza do morza ;)
|
|
chyba nikt niewie na czym skończono. PS ptysiu jakbyś zauważył ja na początku napisałem "Na stole leżał" to inni zaczeli o tobie pisać.....ale co tu dużo mówić podoba się.:)
|
|
Hehe ludzie dajcie sobie na luz z łomżyńskimi komisami, ostatnio widziałem samochód znajomego, który później go odsprzedał innej osobie i w momencie odsprzedaży miał ok 350 tyś na budziku, a ile ta osoba jeszcze zrobila nie wiem. W kazdym badz razie stoi sobie teraz ta furka z przebiegiem ok 200 tyś , czyli jednym słowem przewinięta o połowę..... I jak? Ja tu samochodu nie kupię na pewno... ________ Malachit
|
|
I co w tym dziwnego że ma cofnięty przebieg przecierz to normalna rzecz w komisie lub na giełdzie ( oprócz tego jest jeszcze pewnie kilka innych ukrytych wad które wyjdą po jakimśczasie) Mnie najbardziej śmieszą ceny aut w naszych komisach i szkoda mi osób które kupują tam auta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |