poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
podatek od wieczystego uzytkowania

A jak ceny sprzętu? (narty, buty)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: podatek od wieczystego uzytkowania

Jak dla mnie bomba!!! naprawdę można być dumnym, że pod Łomża jest coś takiego. za sprzęt się płaci podwójną cenę biletu (czyli 20-30 zł x 2)

Ale Wy wszyscy jesteście nienormalni.
Piszą z Podlasia w sensie regionu, województwa i nikt tu nie będzie roztrząsał , że Łomża to jakieś tam mazowsze, Białystok podlasie. chodzi tu tylko i wyłącznie o województwo i tyle!

A tak przy okazji, skoro Wam tak ta gazeta się nie podoba, to na kiego grzyba ją czytacie?

Przerzućcie się na swój dziennik!

O, przepraszam, zapomniałem, przecież Wy swojego łomżyńskiego nie macie.
Przepraszam za gafę!

Cieszcie się ze im ŁKS przez gardło przeszedł jako jeden z dwóch najlepszych obok ich ukochanej JAGI. Jeszcvze niedawno chetniej pisali o Olimpii , Mlekowicie albo Spartcie Szepietowo.
___________________________________-

tarczyn:
Gratuluję spostrzegawczości!
Jakoś nie wpadło mi to w oko wcześniej, a jest świetne. Jeśli pozwolisz, dołączę do do swojej "łomżyńskiej" kolekcji obok "hod dogów", "areobiku" czy "akcesorii meblowych".

E tam.
Jak Via będzie przez Łomżę to części od Konarzyc przez Giełczyn do Podgórza nie będzie (bo po co).
A jak Via nie będzie przez Łomżę to obwodnica w tym kształcie w ogóle nie powstanie (może jedynie jakiś substytut po Szosie do Mężenina).

Co tak przezywacie pociagnela mu i to chyba nie przestępstwo, a tak wogole to takie akcje dzieja sie po kazdje imprezie w Atomie na placu w jeziorku. I jeszcze jedno sa tacy co bardzo domagaja sie obejrzenia tego filmu tylko niewiem dlaczego chcecie sie wytrzepac czy co.

Nam pytanie czy mógłby mi ktoś wysłać ten filmik na e-maila?!
Kez.m.ef@gmail.com

zgadzam sie z "tomekk" to nic dziwnego i nie ma co sie dziwic przeciez nie tylko "u nas" odkrecaja liczniki prawda ?? trzeba patrzec na inne rzeczy (wytarcie kierownicy, gałki zmiany biegow siedzen) nie daje to tez 100% pewnosci i nie ukazuje jaki samochod na przebieg ale warto zwrocic na to uwage. O stronkach z lomzynskimi komisami nie slyszalem.
pozdro

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org