Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podli ludzie |
a ja polecam!!! ładne rzeczy i tańsze niż w sklepach na długiej :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podli ludzie |
HeHeHeHEheheheheheehheehehehehehehhehehehehehehehehe Padłem po tej twojej wypowiedzi: "Na serwerze jest wprowadzony plugin to auto banowania za cheaty." - nic takiego niema. Podaj swój nik z gry i godzine o której grałeś to obejrzymy to twoją grę. TO może 1on1 zagramy? Otrząśnij się, bądź sobą. PS. Mam 21, a ty dzieciaku 16 letni nie podskakuj.
|
|
a chyba wyraznie jest napisane NOC muzeów, a nie noce czy coś innego
|
|
Witam! Czy ktoś może wypowiedzieć się coś na temat tego zespołu? czy warto go wziąć na wesele> Z góry dziękuje za wszelkie informacje! Pozdrawiam!
|
|
ja potrzebuję do vectry C 2002rok 2200 diesel recyrkulatora spalin jeśli ktoś posiada proszę odpisać--- w rozsadnej cenie chętnie kupie ewentualnie proszę o kontakt do jedwabnego Kasia..
|
|
allegro
|
|
wogle to powino byc usuniety taki temat ale glupota to domena niektorych z lomzyJanko nimh napisał(a): > nie wszyscy maja w swoim zwyczaju pokazywac dupe jak ty > znaczy czesto sie wypinasz? bo nie rozumiem
|
|
To dolewają , czy nie ?
|
|
BRAK NICKA , gorzej ci ? Łomża jaka jest , każdy wie , ale dobry ptak nie sra w swoje gniazdo .
|
|
maruda , za darmo , to nawet w mordę nie biją.
|
|
Sarama, nie ma darmowych obiadów w LO, to nie SP, czy Gimnazjum. Co więcej no proszę Cię, nie w każdej szkole kładą tak duży nacisk na np. przedmioty, z których chcesz zdawać maturę. Uwierz mi prawie żadne inne LO nie zrobi fakultetów np. dla trzech osób chcących zdawać maturę np. rozszerzoną z fizyki, czy chemii, a narzucą dla całej klasy fakultet, z którego większość zdaje dany przedmiot. Nuaczyciele z I LO chwalą uczniów z II LO, by zmotywować ich, poza tym w rankingach i tak I LO stoi lepiej i tu zdawalność matury wynosiła 100% w II LO już nie.
|
|
"sprzedarz"
|
|
Autor: kuba1894 , a gdzie ty 18letni SZCZYLU gimnazjalisto nabrałeś JUŻ tyle doświadczenia życiowego , że w ogóle możesz cokolwiek napisać w tym temacie ? To tam na kartę rowerową zdawałeś DZIECIAKU ? Do lekcji i przygotuj się do poprawki tego egzaminu gimnazjalnego , którego nie zaliczyłeś .
|
|
Oczywiste że Zajazd Ryś.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |