Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panie Sychowicz. Swoje wywody o 3-cim maja niech pan dedykuje swoim kolegom z PełO |
Ktore biuro i gdzie byście polecili wyjechac na wakacje za granicę? Egipt? Chorwacja? ...?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panie Sychowicz. Swoje wywody o 3-cim maja niech pan dedykuje swoim kolegom z PełO |
CHAMSTWO I GŁUPOTEM , TEMPIEM SIŁOM I KULTUROM OSOBISTOM !
|
|
Re: Panie Sychowicz. Swoje wywody o 3-cim maja niech pan dedykuje swoim kolegom z PełO |
I znowu przekręcasz fakty bo nie pisałem czy się znam czy nie na piłce tylko że się piłką interesuję. A Trochę się znam i chodzi mi w tym temacie o sponsoring a nie wylewanie żali. Ty mądralo też się weź do roboty bo siedzisz cały czas na forum i wyzwiska na ludzi wypisujesz! Ja chyba skończę z tym forum bo z takim towarzystwem nie warto pisać!
|
|
BRAK NICKA , brawo , staraj się i pracuj nad sobą dalej , a efekty same przyjdą .
|
|
telewizja n na karte...zestaw dekoder plus karta doladowana na 3 miechy 200zl plus koszt anteny ok 80....(nie mylic ze stara tv na karte) zreszta spr sam http://n.pl/oferta/n-na-karte rudy błazen z druhem
|
|
Jak temat jest poważny , a oponent godzien dyskusji , to odpowiadam serio " na poważnie " , a jak pisze głupoty jakiś gimnazjalista , to robię sobie jaja i mam przy tym niezłą zabawę z POTOMKÓW ROZTRZĄSACZY GNOJU .
|
|
Możesz wysłać foto? Do Ciebie nie można...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |