Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zaczyna się kolejne masowe zarażanie!!!!!!!! |
Diabolikę zjadła zapewne lokalizacja i ...promocje. Pizza była dobra.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zaczyna się kolejne masowe zarażanie!!!!!!!! |
kuba1894, dzieciaku masz jakiś kompleks ?
|
|
Re: Diabolika osobt uczące się Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 28-01-12 18:47 byłem, pizza przeciętna , w Łomży jadłem gorsze, lokal czysty, nowy, tylko dlaczego tam tak pusto ? przykre, ale myślę, że dwa, trzy lata i zamkną ! ...................................................................................................................... Już w STYCZNIU pisałem , ALE ŻE AŻ TAK SZYBKO ? Lokalizacja i brak klientów ( nie mówię tu o smaku czy jakości , bo to rzecz gustu ) , ale o ogólnych warunkach . W Łomży ludzie nie mają kasy , a z tzw klienta okazjonalnego , który kupuje pizzę " od święta " dwa, trzy razy do roku , to żaden lokal się nie utrzyma . Szkoda , bo od przybytku głowa nie boli i pizza nie była najgorsza , jak na łomżyńskie warunki .
|
|
belfer , dzieciaki z gimnazjum pozakładali sobie po kilka nowych nicków i piszą różne głupoty . PS; a TY , coś już tam ustaliłeś przez tego Twojego znajomego w sprawie andzi C ?
|
|
a ja polecam i polecam nikt obiektywnie nie wypowie sie na ten temat bo kazdy bedzie chwalil tego u ktorego zdal za pierwszym razem a jezeli zdal za 1 to skad moze wiedziec jak ucza inni
|
|
lks lks i lks nawet nie czytam co pisali poprzednicy jak dla mnie bez sensu wydane kilkanascie milionow zlotych na stadion ktory swieci pustkami i boiska treningowe gdzie orliki w zupelnosci by wystarczyly dla kilkunastu pasjonatow miasto wywala gruby hajs bo to ich cale zycie a moim calym zyciem jest nurkowanie w glebinach morza srodziemnomorskiego i chce zeby w lomzy powstal sztuczny akwen gdzie bede mogl trenowac sobie schodzenie pod wode albo wybudujcie mi lotnisko bo lubie polatac sobie samolotami
|
|
a ile tam biora za taka usluge?
|
|
Zezowaty jest dobry... Jedzie po was jak po szmatach i w sumie ma racje. Wadolek zal mi Cieboe,skryte marzenia chyba sie nie spelnia...
|
|
juz wysylam.
|
|
doszly?
|
|
witam,potrzebuje numer do tego zespołu,pomoże ktoś?
|
|
Cześć Dziewczyny. Czy któraś z Was wie gdzie w łomży można kupic kosmetyki marki Wilsz??Może w jakims salonie kosmetycznym sprzedają??
|
|
Co do schodzenia pod wodę, to mamy parę miejsc. Jeśli znasz się na tym to wiesz gdzie uderzyć. No chyba że na basenie wolisz na 4.65m.
|
|
Jesli masz odpowiednią sikawkę to na strażaka.
|
|
|
papryczka a gdzie to jest bo chyba nie w lomzy a zambrowie??
|
|
Napisałem PODOBNO !!!!! ale jeśli wolisz bez to do AndyC, a jeżeli jesteś klerykiem to wal śmiało.
|
|
gdzie się znajduje pizza chata
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |