Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wójtowie Gminy Łomża i Piątnica - do roboty! |
Wiecie, skąd się biorą stereotypy myślenia o innych ludziach? Z ignorancji. To taka nasza narodowa przypadłość: zamiast poznać, zrozumieć, to od razu Polak myśli tak: obcy, ma więcej barwnika w skórze, to znaczy , że jest groźny, sprowadzi gradobicie, trzęsienie ziemi i koklusz, a więc najlepiej go zlikwidować.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wójtowie Gminy Łomża i Piątnica - do roboty! |
Treść jest ukryta
|
|
powiedział wow :)
|
|
i zapadł na grypę (H5N1)...
|
|
Np.pan Brzeziński to specjalnie na Dzień Nauczyciela sprowadził Tuska aby i wtedy był "tłum",coś ok.200 osób.
|
|
niestety na krótko..... (piszcie proszę 3 wyrazami):P:P
|
|
mój brat :)
|
|
przyjechało łódzkie pogotowie
|
|
Czesław. Mam pytanie co do cen i jakości wypożyczanego sprzętu. Jak to się przedstawia?
|
|
tarczyn, vectry nie mam, ale sie sporo dowiedzialem od ludzi kilka lat temu mieli ok.1 awarii na rok, ale to juz przeszlosc teraz podobniez jest wszystko ok, tylko wlasnie trzeba miec pakiet tv u nich (ten wyzszy niz podstawowy)
|
|
beeezzz kitu ale wielkie haaalllooo sie zrobiło jakby to pierwszy raz na swiecie sie zdazyło, jakby ta dziewczyna była pierwsza z tym co zrobiła... pomyslcie troche... a ze nagrał kolo to jego i jej sprawa ze ona pozwoliła mu na nagranie... :/
|
|
w obydwie dziury
|
|
i miał uciechę
|
|
rurkę do nosa.....
|
|
lecz zabawy nadszedł kres
|
|
To było troche tych klubów sportowych nawet nazwy mieli fajne :)
|
|
Tyku surowce idą Ps. Tyku załóż konto na 1 uniwesum czy jak to tam to zagramy :)
|
|
Ptysiu sie zdenerwował:)
|
|
Kto wygrał w tych sparingach?
|
|
pójdzie po rozum do głowy???
|
|
kocziss: z twojej aktywnosci na TYM forum wynikja że nie bardzo jest to tak obojętne jak twierdzisz bo ciekaw jestem czy tak samo udzielasz się na stronacvh Kolna Zambrowa czy czego tam jeszcze.A Sparta Szepietowo gosciła tak czesto w białostockich mediach bo stamtad się wqywodzi niejaki Dawidowski nie wqiem kto dokładnie ale jakaś taraz białostocka szycha w piłce noznej i na prawde ten klub z zepietowa był czesto w gazetach!!!!!!!!! _________________________________________-
|
|
finka takich głupot to dawno nie słyszalm jakie ty bredzisz! Pomieszkaj i pożyj wsrod Arabow , Turkow, a potem możemy podyskutowac!
|
|
Autor: *fLoorek* (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-02-06 16:00 Ja wczoraj tam 4 bite godziny na desce jeździłem i nie narzekam. Stok płaski, dobry dla uczących się. Podobno jeśli będą odpowiednie pozwolenia to stok będzie za rok podniesiony o 10 metrów. Jeśli ktoś szuka wysokich gór niech jedzie na południe Polski- jak za daleko to do Gołdapii. Nie wiem jak można porównać jazdę na nartach do zjeżdżania na workach... " Nie no dla poczatkujacych moze bomba.. Ja sam super extra nie jezdze a stok dwa razy z dwoch stron tylem zjechalem az do samego wyciagu.. w polowie trzeba sie odpychac i znowu mozna zjechac "dosyc" powoli.. Jade 19 do Malych cichych takze spoko czacha Gdyby podniesli jeszcze o 10 m. i cos zrobili z wyciagiem to juz by bylo naprawde profesjonalnie :) jakis bar to podstawowa sprawa, takze nie wspominam.. patrze ze wlasciciel dobrze kombinuje.. za rok stok o 25 m wyzszy, orczyk, albo krzesla, grzance i oscypki na miejscu :))
|
|
siema z czego robicie halo !!!!!!! kolego zle Tobie zrobila ?????? jesli juz chcesz sie pochwalic kolegom to naucz sie krecic filmiki a nie lipe walisz !!!!!!!!!! szkoda gadac na ten temat !!!! sporo gatki na wielie " guwno "
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |