wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
12 mln złotych ze Skarbu Państwa dla brata Ziobry.

oO padłem :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 12 mln złotych ze Skarbu Państwa dla brata Ziobry.

Mr_Andrzej, ale chyba nie dostrzegasz tego, że nietórzy ludzie wcale nie chcieli chrztu, komuni, bierzmowania.. Także wtedy nie żyją po chrześcijańsku. Dajmy na to dzisiejsza młodzież.. Bierzmowanie potrzebne jest im tylko po to, alby później wziąć ślub..

Autor: klamka (---.elomza.pl)
Data: 11-05-12 23:00

Mr_Andrzej, ale chyba nie dostrzegasz tego, że nietórzy ludzie wcale nie chcieli chrztu, komuni, bierzmowania.. Także wtedy nie żyją po chrześcijańsku. Dajmy na to dzisiejsza młodzież.. Bierzmowanie potrzebne jest im tylko po to, alby później wziąć ślub..

taa...

Szanowny przedmówco kimkolwiek jesteś przedstawiając się klamka

Zapraszam do rozważenia takiej oto myśli :

Młodzież nie miałaby nic jak mówisz przeciwko chrztom bierzmowaniu komunii i innym sakramentom wtedy kiedy dobrze by się czuła w środowisku które te sakramenty obłudnie stosuje również wobec tej młodzieży.

Nikt zdrowy na umyśle nie unika tego co jest dobre korzystne zdrowe. Młodzi ludzie i ja się im nie dziwię są owocem sakra mętnej sytuacji na Religijnej Ziemi - globalnej wiosce religijnie sprzecznej i kontrowersyjnie podzielonej do pierwotnych Szamanów po uczonych w piśmie Kapłanów

Nikt nie lubi jak się go robi w trąbę delikatnie mówiąc oszukuje a młodzież jest wrażliwa na skutki i konsekwencje jakie ponosi za bałagan pozostawiony przez to starsze świętoszkowate pokolenie homo catolicus vel homo sovieticus

Młodzież nie jest ślepa i głucha - ma swój rozum do spraw których starsze pokolenie już nie ogarnia i już nieogranie

Biskupi krytykują to co dzieje się w społeczeństwie ale to są owoce ich religijnej pracy Pasterskiej za której błędy i zaniedbania nie słyszałem od Nich słów przepraszam. Nie dostrzegam w tej Ich (Kapłanów) postawie autentycznej rzetelnej Ewangelizacji i nawracania.

O czym to świadczy...

toc lomza nie duza mozna pieszo chodzic,albo taksowkami jezdzic tyle ich u nas ze pewnie kazdy mieszkaniec ma jakiegos znajomego na taryfie co podrzuci zamniej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org