poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POkłosieJedwabieńskiej ideologii

No i wszystko jasne pal....cie :):):)

Pokazałes że jestes zwyczajnym bolkiem z małym fiut....iem i to mi wystarczy :):):)

Żyj sobie w tytm swoim wirtualnym światku ale mnie nie tykaj bo ja nie uciekne przed tobą jak Andy, wręcz przeciwnie .:)

A na Gieńka i Wieśka to bytm raczej na twoim miejscu nie liczył :):)

Twoi kolesie z fioletowymi noskami zanim wypija to rozleją :):)

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POkłosieJedwabieńskiej ideologii

"Pewnie jakiś "warszawiak" przyjechał zabrać słoiki." - dobre :)

dobrze grają... ale głupa !

u mnie grali i nie narzekałem :) goście też, a co śmieszniejsze u znajomych (i nie tylko) którzy byli na weselu też grali - osobiście polecam

sama kliknij na http://zespol-aster.pl/

grubaryba to ty teraz chyba w MOPS klient?

ŚWIECZKA !

maruda , a to zdjęcie powyżej , to nie twoje do dowodu osobistego ?

ładnie wyszłAś !

Byłem na 2 weselach z Aster, no tak sobie, brak chęci współpracy z gośćmi, tego nie zagramy , to nie pasuje.

Co do RONIX to zaje...ta muza, gitarzysta niesamowity(dogrywa na żywo), fajna zabawa ogólnie.

Ty zezowaty!!!!
Na tych twoich stronkach znalazłem swoje zdjęcie :):)
Ciekaw jestem czy trafisz który to jestem ja :):):):)

Dawaj wklejaj a ja będ e mówił czy to ja czy też nie ja :):)_
Jak trafis to się przyznam :):)
Ale jak nie trafisz to będziesz miał na forum przesrane do końca swoich dni :):):)

Kasia..

lukasz1894 nie kopiuj myh postuw bo ci miesny jez zaszkodzi

No to masz na dobranoc i nie narzekaj że maruda jest zły:):):)

http://www.youtube.com/watch?v=fkMUymOf1yA&feature=related

I baw się dobrze, tylko ptaszka zostaw w spokoju bo jutro łapki beda smierdziały :):):)

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

No , ale my tu gadu gadu , a temat stygnie .

.....................................................................................................................
JAK KOGOŚ NIE INTERESUJE , NIE MUSI CZYTAĆ !

CZAS BY zakończyć tą „ zabawę „ z Autor : CXRSa1 vel Andy C vel miriamjan vel 7angelfree !

Jeszcze tylko kilka postów i ten DEBIL przestanie tu pisać swoje paranoiczne bzdury .
Mam już jego dane i pozostało tylko złożyć mu osobiście „ życzenia „ i „ porozmawiać „ z „ bohaterem „ z za monitora .

BĘDZIEMY KOŃCZYĆ ! DOŚĆ TEJ " ZABAWY " !
40 letni stary kawaler , prawiczek z Kolna , Znak zodiaku : PANNA , urodziny 15 wrzesień !
Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę tematów / archiwum 4lomza , jeden z podanych adresów e-mail ; setmyfree@wp.pl lub : subhuman5@wp.pl , które to SAM autor : CXRSa1 vel Andy C - WIELOKROTNIE tu podawał , zachęcając do korespondencji z nim , a wyskoczą nam ciekawe rzeczy .
…………………………………………………………………………………………………………...

Jest taka stronka : http://www.pipl.com/

WYSTARCZY WPISAĆ e-mail : setmyfree@wp.pl i już MAMY COŚ CIEKAWEGO !
użytkownik skasował swój profil ( dziwne , że cały czas dane i jego zdjęcie tam były umieszczone , a dosłownie w chwilę , po tym , jak to podałem , to NATYCHMIAST , pozostało tylko to : :
setmyfree@wp.pl, 38 years old, Monaco - majk ... Kolyo, zizo
oraz :
setmyfree - DESATIVADO. @setmyfree
TERAZ , a tej stronce prawie nic nie ma , ale było dużo danych i ZDJĘCIE - TO SAMO CO NA PROFILU , jednego z najbardziej popularnych portali społecznościowych .
(… to 38 lat , dotyczyło 2010roku )
WCZEŚNIEJ SKOPIOWAŁEM STRONĘ I tWOJE ZDJĘCIE !
…………………………………………………………………………………………………………

Jest taka DRUGA stronka : http://www.spokeo.com/email-search
TAM JESZCZE , na chwilę obecną JEST ZDJĘCIE , TO SAMO CO na profilu
, jednego z najbardziej popularnych portali społecznościowych
………………………………………………………………………………………………………….

Jest taki PORTAL SPOŁECZNOŚCIOWY , jeden z dwóch najbardziej popularnych , gdzie wystarczy wpisać adres e-mail w wyszukiwarkę : subhuman5@wp.pl , a już mamy profil ze zdjęciem , ( prawdopodobnie nie można tam całkowicie zlikwidować swojego profilu , ale może coś tam CELOWO zmodyfikować ) , niemniej jednak ….

………………………………………………………………………………………………….

TERAZ ! , ze zrozumiałych względów nie mogę pisać inaczej jak :
…. koniokRADEK ze SZczYRKu …. -

Tylko DUŻE JEST PIĘKNE ,
TYLKO DUŻE !
( a każdy myślący człowiek się domyśli o co mi chodzi ) .

………………………………………………………………………………………………
BRAKUJE , TYLKO ADRESU , ale ja mam czas . BĘDZIEMY KOŃCZYĆ ! DOŚĆ TEJ " ZABAWY " !

PS: …. koniokRADEK ze SZczYRKu …. -
andzia c , JESZCZE TEGO KURSU NIE SKOŃCZYŁEŚ!
Pytanie tylko w której jesteś grupie ?
GRUPA I - zjazd 12. 05.12r.
GRUPA II - zjazd 13. 05.12r.
Obie grupy mają zajęcia w siedzibie PUP Kolno , na dole , w sali komputerowej , początek zajęć o 9:00 , planowane zakończenie ok 14:15 .

........................................................................................................................

TO TAK GWOLI PRZYPOMNIENIA andzi C .

tam gdzie sa te kropki mialo byc zajebi***sta :D

No , ale my tu gadu gadu , a temat stygnie .

.....................................................................................................................
JAK KOGOŚ NIE INTERESUJE , NIE MUSI CZYTAĆ !

CZAS BY zakończyć tą „ zabawę „ z Autor : CXRSa1 vel Andy C vel miriamjan vel 7angelfree !

Jeszcze tylko kilka postów i ten DEBIL przestanie tu pisać swoje paranoiczne bzdury .
Mam już jego dane i pozostało tylko złożyć mu osobiście „ życzenia „ i „ porozmawiać „ z „ bohaterem „ z za monitora .

BĘDZIEMY KOŃCZYĆ ! DOŚĆ TEJ " ZABAWY " !
40 letni stary kawaler , prawiczek z Kolna , Znak zodiaku : PANNA , urodziny 15 wrzesień !
Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę tematów / archiwum 4lomza , jeden z podanych adresów e-mail ; setmyfree@wp.pl lub : subhuman5@wp.pl , które to SAM autor : CXRSa1 vel Andy C - WIELOKROTNIE tu podawał , zachęcając do korespondencji z nim , a wyskoczą nam ciekawe rzeczy .
…………………………………………………………………………………………………………...

Jest taka stronka : http://www.pipl.com/

użytkownik skasował swój profil ( dziwne , że cały czas dane i jego zdjęcie tam były umieszczone , a dosłownie w chwilę , po tym , jak to podałem , to NATYCHMIAST , pozostało tylko to : :
setmyfree@wp.pl, 38 years old, Monaco - majk ... Kolyo, zizo
oraz :
setmyfree - DESATIVADO. @setmyfree
TERAZ , a tej stronce prawie nic nie ma , ale było dużo danych i ZDJĘCIE - TO SAMO CO NA PROFILU , jednego z najbardziej popularnych portali społecznościowych .
(… to 38 lat , dotyczyło 2010roku )
WCZEŚNIEJ SKOPIOWAŁEM STRONĘ I tWOJE ZDJĘCIE !
…………………………………………………………………………………………………………

Jest taka DRUGA stronka : http://www.spokeo.com/email-search
TAM JESZCZE , na chwilę obecną JEST ZDJĘCIE , TO SAMO CO na profilu
, jednego z najbardziej popularnych portali społecznościowych
………………………………………………………………………………………………………….

Jest taki PORTAL SPOŁECZNOŚCIOWY , jeden z dwóch najbardziej popularnych , gdzie wystarczy wpisać adres e-mail w wyszukiwarkę : subhuman5@wp.pl , a już mamy profil ze zdjęciem , ( prawdopodobnie nie można tam całkowicie zlikwidować swojego profilu , ale może coś tam CELOWO zmodyfikować ) , niemniej jednak ….

………………………………………………………………………………………………….

TERAZ ! , ze zrozumiałych względów nie mogę pisać inaczej jak :

Tylko DUŻE JEST PIĘKNE ,
TYLKO DUŻE !
( a każdy myślący człowiek się domyśli o co mi chodzi ) .

………………………………………………………………………………………………
BRAKUJE , TYLKO ADRESU , ale ja mam czas . BĘDZIEMY KOŃCZYĆ ! DOŚĆ TEJ " ZABAWY " !

PS: …. koniokRADEK ze SZczYRKu …. -
andzia c , JESZCZE TEGO KURSU NIE SKOŃCZYŁEŚ!
Pytanie tylko w której jesteś grupie ?
GRUPA I - zjazd 12. 05.12r.
GRUPA II - zjazd 13. 05.12r.
Obie grupy mają zajęcia w siedzibie PUP Kolno , na dole , w sali komputerowej , początek zajęć o 9:00 , planowane zakończenie ok 14:15 .

........................................................................................................................

TO TAK GWOLI PRZYPOMNIENIA andzi C .

zygi1977, ogony policzone , krowy wydojone , to spać WSIOWY PAROBKU , bo jutro rano trzeba będzie kury macać .

PS:
WIEJSKI CIULU , już odszukałem w archiwum co cię tak ubodło ,
bo pisałem , że trzeba zlikwidować KRUS i niech takie wiejskie dupki , jak ty płacą podatki , takie same , jak każdy inny obywatel tego państwa , jak korzystają z takich samych dobrodziejstw i przywilejów .

Witam. Potrzebuję numer tel. do pani dr Kalinowskiej.

zadzown do FOto piotrowskich zambrow :)

jeszcze troche i bede jak zezowaty duzo mi jeszcze do niego brakuje ale juz widze ze nadajemy na tych samych falach tez wspomnialem ze nie tak latwo jest cokolwiek dolac do beczki ale nie wytlumaczylem tego tak swietnie jak on ja wam mowie to jest czlowiek sukcesu on to ma leb do biznesu inwestuje w nieruchomosci i wogole czlowike godny nasladowania

do Janko nimh
może orientujesz się gdzie można zakupić tak aromatyczne piwo "festynowe".
Czyżby browar na jeden czy dwa festyny uruchamiał specjalną linię do rozlewu piwa wysokogatunkowego dla tzw. mas.
Czego to rozum ludzki nie wymyśli.

hahahahah!!! lala masz racje jedno piwo dla patrycjuszy a drugie dla plebsu:)))

Rozum tak ale głupota:))))

Zezuniu nie ŚWIERZE tylko ŚWIEŻE inteligencie:)))

www.jmvideo.pl

mr_andrzej wstawi swoje fotki

piekna ? pieknych kobiet zesta nie widzieli chyba .. zgrabna i zadbana to ona moze i je ale nie piekna .. co do obslugi jest git tylko czasami sie nie wyrabiaja.. kolor dobrali mi raczej dobrze tak ze nie mam sie do czego przyczepic ;)) tylko parkingu nie ma .. Causki

grubaryba
ja napisalam maila do 4lomza. na tych osobnikow. i nie dosc ze nie otrzymalam odpowiedzi to jeszcze nic sie nie zmienilo. widze ze jedna osoba ma tak dosyc tego trolla jednego ze nawet tematy na jego temat zaklada.
wiem ze na moja ostroleka jest admin i tam jakos jest wszystko poukladane.
na razie jakos ucichlo przynajmniej na mnie jechanie ale ja to juz uwagi nie zwracam na tego prostaka. niby glupi nie jest iwdac po tekastach ale dla mnie to jest jakies chore ze komus sprawia przyjemnosc ponizanie kogos wyzywanie itp.
i pisalam chyba mu ze kiedys odwroci sie rola i po nim beda jechac i na. bo cierpliwasc sie skonczy. widze ze jego duzo ludzi ma dosyc. i niech tylko wyjdzie na jaw kim on jest to moze sie to zle dla niego skonczyc. tylu wrogow sobie narobil.

Na mecze nie chodzę ale kibicuje ŁKS I piłką się interesuje!

I nie mieszam tu płac do sportu ale łomżyńscy biznesmeni nie są wyrywni do uczciwego płacenia to i do sponsorowania pewnie też niezbyt.

sluchaj moze dzialac i na siatkowej mosisz sprobowac czy bedzie dzialac na twojej,dobry tuner 170 zł kupujesz sam jezeli nie bedzie dzialac dokupujesz odpowiednia antene wypozyczaja nawet meirnik do ustawiania takze po problemie

mój dzwonek w telefonie..... już chciałem odebrać ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=YjSUSPzJiAU&feature=related

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org