Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fałszywa epidemia |
Ależ ja ciebie kołku z płota nie straszę tylko uprzejmie informuje :):) W życiu różne sytuacje się zdarzają :):):) Ale co ty możesz o tym wiedzieć jak ty najdalej od chałupy to tylko za stodołą byłeś skorzystać z łopianowego liścia :):):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fałszywa epidemia |
Aaaaa no widzisz zezowaty :) Zapomniałem o nim zupełnie :):) To jest ten prezent który dostałeś odemnie na urodziny w zeszłym roku :):):) Widzę że duzo wazeliny urzywasz bo prawie jest w nienaruszonym stanie :):):) Tylko troche sie zdarł bo knot jakis taki dłuższy wystaje niż był :):):)
|
|
No panowie 1 ku...a forumowego zakasował, Szacun, co wy za Andzia C głosujecie, za gościem co zapraszał kleryków na seX.. Nikt nie jest bez wad, ale pedałki i cwele już zanikli. Radek z Kolna co ty na to?
|
|
... nadrabiasz głupimi tekścikami , bo czujesz smród koło d..y . NIE KOMPROMITUJ SIĘ NA STARE LATA !
|
|
zezowaty :) Mną się zajmij i mnie teraz szukaj , daj już spokój Andiemu :):) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
zezowaty:):) Z twojej wyjątkowo wali na całą łomże więc ogranicz sporzywanie cebuli po prostu:):) A za kilka dni bedzie pachniało wokół cienie fiołkami a nie gnojem :)
|
|
mięsnyjeż@o2.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |