Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„Nie ma żadnej PANDEMII!” |
Gdzie jest admin! Czemu nie banuje użytkowników typu: zezowateszczescie ,maruda,paplik i inni? A nawet regolamin zabrania chyba wulgaryzmow ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „Nie ma żadnej PANDEMII!” |
zezowaty to biznesmen on niema czasu siedziec na forum jak my tu gadu gadu on robi kolejny biznes zycia kupuje garaz za 40 tysiecy bo on to jest gosc i go stac na wszystko
|
|
Kpisz to nie Łomżyński serwer. Same dzieciaki na aimach. Masz TU ip prawdziwego łomżyńskiego serwera cs 1.6 31.186.84.114:27283 Zapraszamy admin za frree. JP na 100%. R
|
|
Nie powtarzaj się wytłuku!!!A CH...JA szukaj sobie do dupy,kutasolizie!! Na tym zakończę na razie.Ale radzę ci być uważnym tam gdzie się pojawiasz!
|
|
coma haha komercha.. No, ale pomijajac te kwestie to nie liczcie na come, bo bodajze 2lata temu chciala za koncert ponad 20tys i takiej kasy nikt nie bylby w stanie zaplacic. Mozna bylo taniej miec myslovitza tez nie chcieli. To ogromne koszty, a poza tym trzeba kogos z pojeciem o muzyce wsrod organizujacych, zeby dobry zespol sprowadzic, a nie tylko hh by chcieli :)
|
|
Piekarnie zerwały kontrakty z grubąrybą bo spalonymi bułkami waliło w całym mieście :):)
|
|
To nie dlatego zezowaty:):) To dlatego że jesteś zwyczajnym tchurzliwym kuta.....nem :):)) Ja się boje ani ciebie ani twoich dynksiarskich kolesi :):):) NIE STRASZ CI...O BO SIĘ ZES.RASZ :):):):) Znasz to ? jak nie to już poznałeś, kozaczku monitorowy :):) Ktoś przypadkowo mnie sprowokuje?? A dlaczego ty sam osobiście tego nie zrobisz ?? Wiesz gdzie mnie możesz spotkać na zdjęciu widziałes , podaj tylko dzień i godzine a z rozkosza sama na sam pogadamy :):):) A może strach nogi i rączki pęta??? Chyba raczej to drugi :):) Więc przestań pie...lic na forum fsrmnazony a zajmij sie tym co umiesz robić :):) Będziesz miał z tego większy pożytek a i i ludziom będziesz patrzył prosto w oczy a nie na stopy :):):) To tyle z mojej strony bezzębny kundlu :):) A propozycja moja nadal zostaje aktualna:):):) BĄDŹ W KONCU FACETEM I ZAŁATW SWOJE SPRAWY W CZTERY OCZY albo wy.....laj stąd ciotko :):):):):):):) facmen
|
|
maruda , Tu i TERAZ ci odpowiem na twoją propozycję . Mnie nie zależy Tu , na tym forum na reklamie , a piszę sobie dla jaj , jak mam wolną chwilę , bo mam niezłą zabawę z was GIMNAZJALIŚCI i z ciebie INFANTYLNY STARCZE . ty DUPKU jesteś NIKIM , małomiasteczkowym CIULEM , który pracuje gdzieś na etacie , być może schowany cały dzień w magazynie , lub jako cieć czy nocny stróż . tobie nie zależy na niczym , bo sam niewiele masz do stracenia . Ja BARANI ŁBIE , pracuję z ludżmi i i mam częsty kontakt z klientem . Nie zależy mi na tym , aby byle GIMNAZJALISTA z twojego fan clubu , póżniej mnie tykał w realu , a z każdym CH..M , twojego pokroju nie będę się szarpał . I TERAZ NAJCIEKAWSZE : maruda , raz się pomyliłem , zgoda , ale TERAZ weryfikuję dokładniej każdą informację . Zaręczam ci , że już nie raz się spotkaliśmy , NIE WIEDZĄC o tym kto zaś . TERAZ już wiem . Nie mam twojego zdjęcia , aby ci to potwierdzić . JAK NAPISZĘ , że u Gieńka czy Wieśka , to ty już będziesz wiedział GDZIE ? , a twoi fani z GIMNAZJALNEGO fan clubu marudy - NIE . Otóż skończ DURNIU te swoje " mantyki " przy browarku , bo następnym razem , może się zdarzyć , że ktoś , NIBY PRZYPADKOWO cię tam sprowokuje , ot taka zwyczajna pijacka awantura . Bez ujawniania się i powoływania na jakieś tam forum . Zdarza się często w takich miejscach , a i nie będziesz do końca wiedział ZA CO i od KOGO dostałeś wpier.dol . Do zobaczenia u Gieńka czy Wieśka ! KAŻDY myślący i rozsądny człowiek zrozumie DLACZEGO muszę tak postąpić , a nie inaczej . Łomża to mała dziura , gdzie na każdym kroku spotyka się znajomych , a ja nie muszę być identyfikowany z tym forum , gdzie 90 % to bezrobotne dupki , albo gimnazjaliści . Tracisz zimną krew , robisz z siebie DUPKU kozaczka forumowego ? A GDZIE , ja ci napisałem , że to nie BĘDĘ ja ? Kto i kiedy cię straszył jakimiś kolesiami ? Nie muszę się tylko ci CIULU przedstawiać z powodów wyżej już opisanych , no ale ty nic nie kumasz , bo z tą twoją demencją starczą nie umiesz czytać tekstu ze zrozumieniem . Otóż skończ DURNIU te swoje " mantyki " przy browarku , bo następnym razem , może się zdarzyć , że ktoś , NIBY PRZYPADKOWO cię tam sprowokuje , ot taka zwyczajna pijacka awantura . Bez ujawniania się i powoływania na jakieś tam forum . Zdarza się często w takich miejscach , a i nie będziesz do końca wiedział ZA CO i od KOGO dostałeś wpier.dol . Do zobaczenia u Gieńka czy Wieśka ! Jednak wiesz o jakie miejsca chodzi ? CO MA WISIEĆ , NIE UTONIE !
|
|
Z nowu to samo wkleiłes ?? Czy ty nie potrafisz niczego własnymi słowami napisac tylko ciągle te booty walisz???
|
|
211 11 86
|
|
i będzie panować zapewne dalej :-/
|
|
Co jest spruchniały pieńku ???? Szukasz moich postów ?? moich zdjęć ?? Szukaj szukaj ja sam siebie sie nie wstydzę :):):) Uwaj tylko żebyś znowu nie pomylił adresata :):):):) rudy błazen z druhem
|
|
najlepiej spiewajo kawalek miesny jez
|
|
zapatrzyli sie na ********* karuzele ktora jest na muszli :D
|