wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
„Nie ma żadnej PANDEMII!”

Gdzie jest admin! Czemu nie banuje użytkowników typu: zezowateszczescie ,maruda,paplik i inni?
A nawet regolamin zabrania chyba wulgaryzmow ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: „Nie ma żadnej PANDEMII!”

zezowaty to biznesmen on niema czasu siedziec na forum jak my tu gadu gadu on robi kolejny biznes zycia kupuje garaz za 40 tysiecy bo on to jest gosc i go stac na wszystko

Kpisz to nie Łomżyński serwer. Same dzieciaki na aimach.
Masz TU ip prawdziwego łomżyńskiego serwera cs 1.6
31.186.84.114:27283
Zapraszamy admin za frree.
JP na 100%. R

Nie powtarzaj się wytłuku!!!A CH...JA szukaj sobie do dupy,kutasolizie!!
Na tym zakończę na razie.Ale radzę ci być uważnym tam gdzie się pojawiasz!

coma haha komercha.. No, ale pomijajac te kwestie to nie liczcie na come, bo bodajze 2lata temu chciala za koncert ponad 20tys i takiej kasy nikt nie bylby w stanie zaplacic. Mozna bylo taniej miec myslovitza tez nie chcieli. To ogromne koszty, a poza tym trzeba kogos z pojeciem o muzyce wsrod organizujacych, zeby dobry zespol sprowadzic, a nie tylko hh by chcieli :)

Piekarnie zerwały kontrakty z grubąrybą bo spalonymi bułkami waliło w całym mieście :):)

To nie dlatego zezowaty:):)
To dlatego że jesteś zwyczajnym tchurzliwym kuta.....nem :):))

Ja się boje ani ciebie ani twoich dynksiarskich kolesi :):):)

NIE STRASZ CI...O BO SIĘ ZES.RASZ :):):):)

Znasz to ? jak nie to już poznałeś, kozaczku monitorowy :):)

Ktoś przypadkowo mnie sprowokuje??
A dlaczego ty sam osobiście tego nie zrobisz ??
Wiesz gdzie mnie możesz spotkać na zdjęciu widziałes , podaj tylko dzień i godzine a z rozkosza sama na sam pogadamy :):):)
A może strach nogi i rączki pęta???

Chyba raczej to drugi :):)
Więc przestań pie...lic na forum fsrmnazony a zajmij sie tym co umiesz robić :):)
Będziesz miał z tego większy pożytek a i i ludziom będziesz patrzył prosto w oczy a nie na stopy :):):)
To tyle z mojej strony bezzębny kundlu :):)

A propozycja moja nadal zostaje aktualna:):):)
BĄDŹ W KONCU FACETEM I ZAŁATW SWOJE SPRAWY W CZTERY OCZY albo wy.....laj stąd ciotko :):):):):):):)

facmen

maruda , Tu i TERAZ ci odpowiem na twoją propozycję .

Mnie nie zależy Tu , na tym forum na reklamie , a piszę sobie dla jaj , jak mam wolną chwilę , bo mam niezłą zabawę z was GIMNAZJALIŚCI i z ciebie INFANTYLNY STARCZE .
ty DUPKU jesteś NIKIM , małomiasteczkowym CIULEM , który pracuje gdzieś na etacie , być może schowany cały dzień w magazynie , lub jako cieć czy nocny stróż . tobie nie zależy na niczym , bo sam niewiele masz do stracenia . Ja BARANI ŁBIE , pracuję z ludżmi i i mam częsty kontakt z klientem .
Nie zależy mi na tym , aby byle GIMNAZJALISTA z twojego fan clubu , póżniej mnie tykał w realu , a z każdym CH..M , twojego pokroju nie będę się szarpał .

I TERAZ NAJCIEKAWSZE :
maruda , raz się pomyliłem , zgoda , ale TERAZ weryfikuję dokładniej każdą informację .

Zaręczam ci , że już nie raz się spotkaliśmy , NIE WIEDZĄC o tym kto zaś .
TERAZ już wiem . Nie mam twojego zdjęcia , aby ci to potwierdzić .
JAK NAPISZĘ , że u Gieńka czy Wieśka , to ty już będziesz wiedział GDZIE ? , a twoi fani z GIMNAZJALNEGO fan clubu marudy - NIE .
Otóż skończ DURNIU te swoje " mantyki " przy browarku , bo następnym razem , może się zdarzyć , że ktoś , NIBY PRZYPADKOWO cię tam sprowokuje , ot taka zwyczajna pijacka awantura . Bez ujawniania się i powoływania na jakieś tam forum . Zdarza się często w takich miejscach , a i nie będziesz do końca wiedział ZA CO i od KOGO dostałeś wpier.dol .
Do zobaczenia u Gieńka czy Wieśka !

KAŻDY myślący i rozsądny człowiek zrozumie DLACZEGO muszę tak postąpić , a nie inaczej . Łomża to mała dziura , gdzie na każdym kroku spotyka się znajomych , a ja nie muszę być identyfikowany z tym forum , gdzie 90 % to bezrobotne dupki , albo gimnazjaliści .

Tracisz zimną krew , robisz z siebie DUPKU kozaczka forumowego ?

A GDZIE , ja ci napisałem , że to nie BĘDĘ ja ?
Kto i kiedy cię straszył jakimiś kolesiami ?
Nie muszę się tylko ci CIULU przedstawiać z powodów wyżej już opisanych , no ale ty nic nie kumasz , bo z tą twoją demencją starczą nie umiesz czytać tekstu ze zrozumieniem .

Otóż skończ DURNIU te swoje " mantyki " przy browarku , bo następnym razem , może się zdarzyć , że ktoś , NIBY PRZYPADKOWO cię tam sprowokuje , ot taka zwyczajna pijacka awantura . Bez ujawniania się i powoływania na jakieś tam forum . Zdarza się często w takich miejscach , a i nie będziesz do końca wiedział ZA CO i od KOGO dostałeś wpier.dol .
Do zobaczenia u Gieńka czy Wieśka !

Jednak wiesz o jakie miejsca chodzi ?

CO MA WISIEĆ , NIE UTONIE !

Z nowu to samo wkleiłes ??
Czy ty nie potrafisz niczego własnymi słowami napisac tylko ciągle te booty walisz???

211 11 86

i będzie panować zapewne dalej :-/

Co jest spruchniały pieńku ????

Szukasz moich postów ?? moich zdjęć ??
Szukaj szukaj ja sam siebie sie nie wstydzę :):):)
Uwaj tylko żebyś znowu nie pomylił adresata :):):):)

rudy błazen z druhem

najlepiej spiewajo kawalek miesny jez

zapatrzyli sie na ********* karuzele ktora jest na muszli :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org