Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyrzucają nas z mieszkania! |
JA ZACZEŁEM W TO GRAC ALE ZA DUŻO CZASU TO ZAJMUJE TRZEBA SIEDZIEC DZIEŃ DNIA PRZY KOMPIE OGÓLNIE GRA JEST OKO ALE CZASOCHŁONNA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyrzucają nas z mieszkania! |
beeezzz kitu ale wielkie haaalllooo sie zrobiło jakby to pierwszy raz na swiecie sie zdazyło, jakby ta dziewczyna była pierwsza z tym co zrobiła... pomyslcie troche... a ze nagrał kolo to jego i jej sprawa ze ona pozwoliła mu na nagranie... :/
|
|
Przydalby sie jeszcze jakis chocby 30letni ratrak zeby ten snieg na stoku troche poprawic.
|
|
EEEEEEEEEEEEEEEE NO DO JASNEJ CHOLERY ALE DLACZEGO TO ZAWSZE MA BYC OPOWIADANIE O MNIE CO ????????????????? ZAŁÓZCIE SOBIE JE O SOBIE ALBO O TYKU A ODEMNIE TO SIE ...
|
|
EEEEEEEEEEEEEEEE NO DO JASNEJ CHOLERY ALE DLACZEGO TO ZAWSZE MA BYC OPOWIADANIE O MNIE CO ????????????????? ZAŁÓZCIE SOBIE JE O SOBIE ALBO O TYKU A ODEMNIE TO SIE ...
|
|
Dużym zaskoczeniem jest dla mnie wzmianka o polsko-żydowskim klubie "Promień" Łomża. Czesław - jesteś może w posiadaniu informacji (rok założenia, dyscyplina sportu jaką uprawiano) na jego temat ? PS. Łomżyński KS działał do końca okupacji radzieckiej - to prawda - ale pod zmienioną nazwą, jako "Spartak" Łomża.
|
|
hooltay a żebyś wiedział
|
|
Kto kogoś pozbadnie, to sra..c napadnie. Pozdrowienia. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Ci około 15 lat to kandydaciu do bierzmowania którym KAZALI przyjść na te spotkanie aci troche starsi to podobno z samorzadów z okolicznych wsi i Łomzy też którzy chcą głosów LPRu bo przciez wybory juz na jesień nie? _____________________________________--
|
|
coz, telezlodzieje goruja :) a najlepszy przyklad, pod ponizszym linkiem :D http://di.com.pl/news/12565,0.html Przed kliknieciem usiadzcie :)) bo nie recze za Wasz stan jak to przeczytacie :))
|
|
jeździ ktoś? bo ja chetnie bym poskakał, a nie mam towarzystwa... gg 9197587
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |