Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bojkot bojkotu czyli Kidawa startuje, Błońska wylatuje |
Co za debilizm -.- 2 wesołe miasteczka w Łomży ... Się zgadali ... Na pewno będą mieli interes -.-
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bojkot bojkotu czyli Kidawa startuje, Błońska wylatuje |
Na nowogrodzkiej to właśnie brylant . Na zawadach też masz spory złom
|
|
Panda, odezwij sie na pocztę to coś pokombinujemy ;) nie wszystkie ale ze 20 szt. mogę poprawić :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A raczej zona znalazla, ale mamy go W srodku jest Twoj dowod os . i 20 tys Nie wyrabiaj nowego dowodu, wrzuce Ci do skrzynki przy ul. Kazanskiej caly portfel, jezeli wejdzie... Pozdro
|
|
Hm :) Może chodzi mi o to, że chcę spróbować z kimś innym ? :)
|
|
Skoro mówi, że wrzuci do jego skrzynki, to wie chyba gdzie oddać. Myśl ;]
|
|
Autor: Omania , a ty WYWŁOKO cieczkę dostałaś ? Ki ch..j ten januszek gilos , ch..a do d..y zawsze szuka , a ty Omaniona gruba d..o , nik cię PASZTECIE , nie chce i za 5 zł w d...ę ruch..ć , to tu szukasz mNIłości ?
|
|
siemka mam may problemik .... Jestem posiadaczem laptopa HP model Dv7 . 19 cali Siedzac i grajac w gre internetowa seafight.komputer mi sie wylonczyll. Gdy go odpalam slysze jak pracuja zespoly takie jka procek idt.Ale ekran jest caly czarny.Prosze o pomoc . ps sory za blendy ort bo nie pisze z polskiej klawiatury....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |