wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Technologia 5G budzi emocje. Chodzi nie tylko o zdrowie, ale i o wolny rynek

Ja bym CIĘ zaprowadził do dobrego psychiatry...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Technologia 5G budzi emocje. Chodzi nie tylko o zdrowie, ale i o wolny rynek

grudniowy 91 za 80 to nie sprzedam antenki dołóż 20 i bierz...dobra antena ale dla mnie trochę za długa...

Re: Technologia 5G budzi emocje. Chodzi nie tylko o zdrowie, ale i o wolny rynek

Ja zainwestowałbym w edukację, we własny rozwój, tzn. zdobywałbym nowe kwalifikacje, zapisywałbym się na ciekawe kursy i szkolenia, zdobywał licencje, po to aby czerpać z życia wszystko to co tylko mógłbym sobie wyobrazić.

Zapewne wyprowadziłbym się z Polski, jednakże powracałbym tu. Pomógłbym osobom, które w moim mniemaniu zasługiwałyby na wsparcie finansowe.

Po ewentualnym awansie potrzebna będzie duża kasa a czy się znajdzie?

Janusz kos:):):)

Wychodzi na to że chyba jednak tak :):):)

facmen

BARANI ŁBIE , ma 20tysi i dowód osobisty i NIE wie GDZIE ODDAĆ ?

.... wrzuci 20 tysi do skrzynki ?

PIDSAŁEM cI CWELU , że :

Autor: Janusz kos ,

Znowu obnażyłeś swoje prostactwo GMINNY PAROBKU ,
chcesz się nieudolnie zemścić , za to co ci PSI KUTASIE wcześniej pisałem ?

Jak temat jest poważny i godzien dyskusji , to odpowiadam serio , a ty PSI NAPLECIE , wszędzie szukasz ch..a do d..y ?

Autor: Janusz kos , czy jak ci tam januszku gilosie !

.... kozaczek DUPKU jesteś z za monitora , ciekawe czy w realu byłbyś taki odważny ?

nie zamierzam się tu z każdym Ch...M , twojego pokroju szarpać , ale znajdę jeszcze trochę czasu , aby cię w d..ę wyr...ć ,
podaj adres , e-mail lub nr swojego telefonu ,. to sobie " porozmawiamy " .

A JAK NIE , TO SIADAJ NA D...E i JAJCA SOBIE LIŻ , PIS POMIOCIE !

Autor: Janusz kos , to co , potrafisz TYLKO szczekać z za monitora ?

Pory pełne ze strachu ?

Odpowiedz na moją propozycję , a jak nie to MORDA W KUBEŁ !

Pokaż foto:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org