Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Technologia 5G budzi emocje. Chodzi nie tylko o zdrowie, ale i o wolny rynek |
Ja bym CIĘ zaprowadził do dobrego psychiatry...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Technologia 5G budzi emocje. Chodzi nie tylko o zdrowie, ale i o wolny rynek |
grudniowy 91 za 80 to nie sprzedam antenki dołóż 20 i bierz...dobra antena ale dla mnie trochę za długa...
|
|
Re: Technologia 5G budzi emocje. Chodzi nie tylko o zdrowie, ale i o wolny rynek |
Ja zainwestowałbym w edukację, we własny rozwój, tzn. zdobywałbym nowe kwalifikacje, zapisywałbym się na ciekawe kursy i szkolenia, zdobywał licencje, po to aby czerpać z życia wszystko to co tylko mógłbym sobie wyobrazić. Zapewne wyprowadziłbym się z Polski, jednakże powracałbym tu. Pomógłbym osobom, które w moim mniemaniu zasługiwałyby na wsparcie finansowe.
|
|
Po ewentualnym awansie potrzebna będzie duża kasa a czy się znajdzie?
|
|
Janusz kos:):):) Wychodzi na to że chyba jednak tak :):):) facmen
|
|
BARANI ŁBIE , ma 20tysi i dowód osobisty i NIE wie GDZIE ODDAĆ ? .... wrzuci 20 tysi do skrzynki ?
|
|
PIDSAŁEM cI CWELU , że : Autor: Janusz kos , Znowu obnażyłeś swoje prostactwo GMINNY PAROBKU , chcesz się nieudolnie zemścić , za to co ci PSI KUTASIE wcześniej pisałem ? Jak temat jest poważny i godzien dyskusji , to odpowiadam serio , a ty PSI NAPLECIE , wszędzie szukasz ch..a do d..y ? Autor: Janusz kos , czy jak ci tam januszku gilosie ! .... kozaczek DUPKU jesteś z za monitora , ciekawe czy w realu byłbyś taki odważny ? nie zamierzam się tu z każdym Ch...M , twojego pokroju szarpać , ale znajdę jeszcze trochę czasu , aby cię w d..ę wyr...ć , podaj adres , e-mail lub nr swojego telefonu ,. to sobie " porozmawiamy " . A JAK NIE , TO SIADAJ NA D...E i JAJCA SOBIE LIŻ , PIS POMIOCIE ! Autor: Janusz kos , to co , potrafisz TYLKO szczekać z za monitora ? Pory pełne ze strachu ? Odpowiedz na moją propozycję , a jak nie to MORDA W KUBEŁ !
|
|
Pokaż foto:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |