Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A jednak hiena. Tak się zarabia na pandemii. |
GŁOSUJEMY ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A jednak hiena. Tak się zarabia na pandemii. |
A ty myślisz że np. jogurt jak w sklepie spożywczym kosztuje 2 to w hurtowni 10gr że chcesz tak ceny dostosowywać?grubo sie mylisz koleżko. Ceny w hurtowniach są często wyższe niż w dyskontach. Najpierw sie zorientuj w temacie i cenach biznesmenie zanim głupotę napiszesz
|
|
BRAK ROZUMU , a tobie żal d..ę ściska ? ... gorzej ci ? BRAK ROZUMU , rozumiem twoją frustrację i zazdrość , na tym bezrobociu i zasiłku z MOPSu , a i mieszkać całe życie z mamusią w kawalerce bez wygód , jeżdzić rowerem po śmietnikach i zbierać puszki od piwa , to naprawdę musi być ci ciężko .
|
|
eee zezowate szczęście vel Jan Tomaszewski:))) tego forum znowu chamie i prostaku zaczynasz:)?
|
|
Ja się nie wypieram to ty piszesz o mnie bzdury! A te krematorium to nawet dobry pomysł! Ty będziesz pierwszym moim klientem ha!ha!ha!
|
|
Dobra zezowaty zamknij czasem gębę bo Ci ktoś przypadkiem do niej penisa włoży; ). Milton
|
|
załóż taki interes zobaczymy ile pociągniesz. heh na towar ci nie starczy.
|
|
nie juz dzieki. w albumie sa i nic tego nie zmieni. mozliwe ze mu nie chcialo sie jechac. szkoda ze wtedy tego nie wiedzialam.
|
|
Telefony z windows phone 7 można dzięki usłudze Windows Live zdalnie wyczyścić i zlokalizować, nie wiem po co komu taki telefon skoro nic z nim nie zrobi ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |