wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A Ty - Jaki masz kolor?

www.inwestycjawkadry.info.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A Ty - Jaki masz kolor?

godz 19 pozycja 78.Spadaaaaamy.Abyśmy nie żałowali tego zaniechania!!!!!

Co jest z tą stroną?Po wpisaniu adresu w wyszukiwarce pojawia się błąd.Likwidacja strony?Motocykliści co się dzieje?

nie. i raczje nie bede na forum podawal swojego imienia. a moge wiedziec skad te panie cie znaja?? przychodzisz tam?? pomagasz?? ja chcialam przyjsc i zglosic sie jako wolontariusz ale nie zawsze moge i nie codziennie tam przyjechac. nie jestem z lomzy.

nio i bezdomnych ....

...

Czasami tam przychodzę,zrobię zdjęcia kilku psom,rozmawiam z paniami,bo o psie chcę coś wiedzieć.Potem szukam im domów,marnie mi to idzie :( .

To prawda ze w łomży jest wesołe miasteczko?:D
wie ktoś może na jakiej ulicy?:D

...

Teraz , oprócz dopłat bezpośrednich do ha , rolnik może korzystać z różnych programów pomocowych . Buduje i modernizuje gospodarstwo , kupuje nowe sprzęty , samochody , a wszystko to dzięki dopłatom Unijnym , które to niejednokrotnie pokrywają i 80 % wartości inwestycji , reszta na nisko oprocentowane preferencyjne kredyty .

Rejestruje się jako VAT-owiec i już w koszty wsadza prawie wszystko ; począwszy od modernizacji gospodarstwa , np głupie wyłożenie podwórka kostką czy ogrodzenie , do wymiany ( jak jest sprytny i odpowiednio to zaksięguje - na budynki gospodarcze ) , niektórych urządzeń i wyposażenia domu prywatnego , poprzez zakup samochodu , kosztów utrzymania takich samochodów , jak np opłaty OC, AC itp przeglądów i remontów ( np wymiana opon czy akumulatora ) , paliwa do prywatnych celów , sprzętu komputerowego , telefonów dla siebie, żony , dzieci i innych pociotków i wszelkie opłaty za media , np internet , telefon ....

Jak jest sprytny , to prawie wszystko może i może dużo na tym skorzystać .

W Unii kryzys finansów , niedługo już ograniczą fundusze pomocowe i zlikwidują dopłaty . CO WTEDY ?

PS:
Nie piszę tego dlatego , że niby , zazdroszczę PRAWDZIWYM ROLNIKOM ich ciężkiej pracy , ale przedstawiam tylko fakty .
Mądremu i pracowitemu wszędzie będzie dobrze .

ZLIKWIDOWAĆ KRUS , zrównać wszystkich obywateli tego państwa , niech każdy płaci TAKIE SAME PODATKI i ponosi takie same koszty UBEZPIECZENIA , jak korzysta ze świadczeń i dobrodziejstw , na równi z innymi .

no ...

No tak, zastanawiające jest dlaczego takie miasto jak Białystok nie zaryzykowało. Przedsiębiorców tam dostatek, może rzeczywiście perspektywa marna.

Na muszli jest wesole miasteczko

Kasia..

moge Ci sprzedac sam bat za 50 zl

Pijagin na ul.Polowej.

http://www.youtube.com/watch?v=IO4oyVEwc8o

a ja bym jeszcze podniósł wszystkim urzędasom nagrody bo te które dostają to jakieś marne grosze

dop....ć im podatki bo oni i tak żyją na koszt państwa. Ludzie płacą ZUS prawie tysiąc zlotych a oni połowę tego i to na kwartał. A na dodatek stękają że im wiecznie źle!!!! Żeby każdy mógł brać takie kredyty jak oni , gdzie są umażane to by i mieszczanom się dobrze żyło. A pozatym to państwo was dotuje bo wam wielka bieda się dzieje i za nasze pieniądze!!!!!!

Na południu tez jest. Multimedia padnie :)

na muszli i na sybiraków

:):)

http://www.youtube.com/watch?v=WupYyRFevzM&feature=related

rudy błazen z druhem

ja dzisiaj widziałam na muszli:)być może ,że i na sybiraków.W końcu mamy wolny rynek:)

Gram w totolotka od jakiegoś czasu i idzie mi coraz lepiej..nie wiem co zrobić gdy wygram..:D:D Co Wy byście zrobili gdybyście wygrali w totka pokaźną sumkę..? :)

lambo - bardzo mądre myślenie :) Fajny pomysł - może i tym się przyda którzy niczego nie wygrali a szukają pomysłu na życie, na przyszłość...:) Edukacja dziś sporo kosztuje, trzeba mieć parę złotych zeby móc się kształcić.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org