Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jedyna słuszna kandydatka dobija do 4% poparcia. |
Tylko , dla KOGO , niby ta strefa kibica miałaby powstać ? Dla garstki tych fanów piłki kopanej , których stać na browara " na mieście " , to wystarczy i miejsc już istniejących w łomżyńskich lokalach przed dużymi TV . Większość i tak zaopatrzy się w tanie siki z Biedronki , zajadając chipsy i skubiąc pestki słonecznika , będzie siedziała w kapciach , przed swoim TV . Załóżmy , że miasto dałoby te ok 300 000 zł za wynajęcie telebimu , to jeszcze trzeba zapłacić za Licencję UEFA dla pokazów publicznych i zorganizować całe zaplecze gastronomiczne plus sanitariaty , zapłacić za media - prąd , zatrudnić ludzi ( a co z ochroną takiego miejsca , gdzie emocje i alkohol w dużym tłumie , mogą powodować problemy ? ) . Po podliczeniu kosztów własnych i uwzględnieniu ryzyka , że frekwencja może być niska - a co będzie jak podczas spotkań AKURAT będzie padał deszcz ? - nie wydaje się to takim złotym interesem , dla logicznie myślącego restauratora - na MIESIĄC czasu ? Zobaczcie w Białymstoku , gdzie do pierwszego przetargu , na zorganizowanie strefy kibica NIKT się nie zgłosił . Zambrów , zaryzykował i TYLKO on JEDEN JEDYNY w regionie . Jak jest to taki dobry biznes , to wyłóżcie swoją kasę i zaproponujcie to miastu , a zarobicie kokosy .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jedyna słuszna kandydatka dobija do 4% poparcia. |
ile kosztuje wynajęcie takiego chóru?
|
|
No i jak tam ludziska potrzebuje opinii bardzo proszę o wiadomości bo jestem w trudnej sytuacji i nie wiem co robić.
|
|
a ok dzieki TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Bardzo fajny pomysł...
|
|
Widząc wyczyny BLM strzelam że to jeden z tych potomków którzy mają za nic innych na drodze oraz na parkingach czy to obijanie samochód lub dzikie popisówki i manewry na ulicach miast i łatwo ich rozpoznać a ty panda idź na drzewo bo ci czopek z dup& strzeli z tej zazdrości
|
|
Pękała Bartosz na Wyszyńskiego
|
|
Najpierw się zastanów do kogo tą ofertę kierujesz . " Zajęcia prowadzone byłyby tak jak w przedszkolu: nauka literek i liczenia, zajęcia z tańca, muzyki, plastyki, angielskiego, wycieczki i inne gdy i zabawy. " Chętnych to będzie dużo , ale KTO za to zapłaci ? ILE TO MA KOSZTOWAĆ ? Wynajmiesz pomieszczenie i najlepiej chociaż z małym ogródkiem , zaadaptujesz pod Sanepid i zatrudnisz instruktorów / nauczycieli , opłacisz podatki , media i ILE Ci zostanie ? Jak duże miałyby być te grupy i ile tych dzieciaków masz możliwości przyjąć ? Ile osób obsługi trzeba zatrudnić ? NIE MÓW mi tylko , że masz swój lokal , bo jak tak rozumujesz , to znaczy , że nie masz zielonego pojęcia o interesie . Tu w Łomży z tak dużym bezrobociem i średnią pensją oscylującą w granicach najniższej krajowej tj ok1100 zł , ludzie oferują opiekunce-niani do dziecka 500-600/miesiąc za pełen etat (8 godz - 5 dni w tyg ) . Poczytaj tematy dotyczące NIANI w archiwum , tego forum . Za prywatne przedszkole piszą , że wydatek 300-400 zł/mc , to już nie na ich możliwości . Każdy jest wygodny i jakby to kosztowało 100-200/mc , to byś się nie opędził od " legatów " , którzy KASY nie mają , a Panów strugają i służbę by zatrudniali , sami groszem nie śmierdząc . PS : Jakby co , to nie zazdroszczę i życzę Ci powodzenia .
|
|
No widzę że wszyscy oponenci obsiedli, boją się czy co? A koleś z Kolna da mi może dokładny namiar.
|
|
Ojojoj co niektórych widzę bardzo boli to, że ktoś ma więcej w kieszeni. Mieszczańskie Jaśnie Państwo urażone bo komuś żyje się lepiej.
|
|
|
|
Zostawiłem na ławce przy ul. Pięknej (boisko) czarną nokię E51, po 15 minutach jak się zorientowałem juz jej nie bylo. Dla uczciwego który znalazł i nie wie co z tym fantem zrobić nagroda. Poczta84@10g.pl
|
|
Ciekaw jestem ile łomżyńskich "gwiazdek" tam zarabia? Przelewają jakieś wirtualne żetony, podobno 10 tych żetonów = 1zł. MASAKRA!! Ku*estwo pełną gębą, kijem bym takiej panienki nie tknął.
|
|
Uważaj bo odda chyba że trafisz na uczciwego znalazcę
|
|
Witam! Jest tu ktoś, kto ma ten sam problem? Mianowicie mam o jeden krąg za dużo, jeden więcej niż przeciętny normalny człowiek. Nic bym sobie z tego nie robił ale mam 23 lata i coraz gorsze z tym problemy. Teraz od jakiegoś miesiąca..może dłużej mam nawet problemy z poruszaniem się, ciężko mi wstać z miejsca bo każdy mięsień prawej nogi niesamowicie boli, rwie, jakkolwiek to nazwać. Już w tym wieku nie mogę uprawiać sportu, jakiś czas temu wyskoczyliśmy ze znajomymi na halę pokopać piłkę, już po 5 minutach coś mi się stało nie mogłem o własnych siłach dojść do domu. Niby jazda na rowerze miała trochę pomagać ale teraz nawet nie mogę na niego wsiąść. Podobno mam nauczyć się żyć z tym bólem ale jak? Co z pracą, życiem itp. Przechodził ktoś przez to? Jakieś rady, sposoby żeby choć trochę zmniejszyć ten ból, żeby móc w miarę normalnie funkcjonować?
|
|
Prosisz o radę w złym miejscu. Na tym forum jest pełno błaznów, dzieci które zaczną zaraz swoje debilne żarty. Powiedz o tym lekarzowi, wypytaj co i jak. Idź do prywatnego. Ja się leczyłem u rodzinnego kilka lat wydawałem na leki mnóstwo kasy, poszedłem do prywatnego w 10 min postawił poprawną diagnozę, wizyta dużo tańsza niż te wszystkie leki co brałem. Nie mówię, że cie wyleczy, ale na pewno pomoże. Zdrowia życzę.
|
|
Jak w części ogonowej tzw guzicznej , to pozostałość po ewolucji , może jeszcze nie dokończyłeś ?
|
|
POPIERAM OSZUSTWO
|
|
grubaryba , weż ty lepiej pilnuj swojej branży , przecież pisałeś , że dobrze znasz wszystkie piekarnie w Łomży i okolicach , we wszystkich już pracowałeś i z każdej cię wywalili . Mam " pomysła ' dla ciebie : każdy musi jeść - chociażby chleb , każdy też musi umrzeć , no i TU masz pole do popisu . Przerobić piece w piekarniach na krematoria do kremacji zwłok ( tego ci u nas brakuje ) , a KLIENT SZTYWNY i w krawacie , jest mało awanturny i reklamacji zgłaszał nie będzie , że np chleb niedopieczony czy spalony .
|
|
ja wiem ze jak wydaja suki to wysterylizowane. dobrze to teraz jak wiesz tyle to napisz mi dlaczego jest napisane na ogrodzeniu schroniska NIE WYDAJEMY PSOW NA LANCUCH. skad ktos bedzie o tym wiedzial jak nikt tego nie sprawdza bo nie stac?? ja mialam jeden przyklad zlego traktowania zwierzecia bez lancucha. chlop trzymal psa w zime na dworzu. sople na nim wisialy i wiem bo sama widzialam ze zeby sie ogrzac lecial do budy innego psa i tam z nim siedizal. a to byl szczeniak paromiesieczny. zly zywot mial u tego czlowieka. zaluje ze wczesniej nie widzialam tego co teraz ze mozna to gdzies bylo zglosic. teraz psa nie ma bo zostalu najprawdopodobniej utopiony. tego tez nie udowodnie. powidzial mi to inny czlowiek i nakazal zeby milczec. a ja glupia polecialam do schroniska zeby zapytac czy tam ich ktos nie podrzucil. nie zapomnienigdy tego. do konca zycia.szczeniaki tej suki byly takie sliczne. kuleczki dlugowlose. 2. i niestety tez suczki. mialy gdzies z poltora miesiaca. same juz jadly i razem z matka byly utopione. Qrwa jak mozna utopic psy?? zycze temu dziadowi zeby jemu kiedys stala sie jakas przykrosc. i lwasnie za takie cos bardziej wole zwierzeta niz ludzi. jak bym uslyszala ze jemu cos sie stalo to wcale bym go nie zalowala. takie swinie wogle nie powinny sie rodzic.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |