Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POdobno listonasz może poznać mój adres ... No niebywałe |
zamiast zakładac durny temat, wystarczyło wpisac dwa proste słowa w google, jakbys nie wiedziała to napisze "empik łomża" i tyle czasu zaoszczędzone... masakra...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POdobno listonasz może poznać mój adres ... No niebywałe |
Kamera ze stokrotki zarejestrowała 3 auta, które parkowały obok mojego w tym czasie. Złożyłem wniosek do centrali w Lublinie o udostępnienie nagrania, gdyż policji zajmie to ze 2 miesiące, a mi tydzień ;) Co za tępakiem trzeba być by uciekać z miejsca zdarzenia, teraz dostanie maksymalny mandat za spowodowanie kolizji i maksymalny za ucieczkę z miejsca zdarzenia, nawet 1000 zł i 20 pkt hehe ta szkoda nie jest tyle warta, ale będzie miał za swoje :)
|
|
https://www.facebook.com/Barbachowski POLECAM!!
|
|
Tylko , dla KOGO , niby ta strefa kibica miałaby powstać ? Dla garstki tych fanów piłki kopanej , których stać na browara " na mieście " , to wystarczy i miejsc już istniejących w łomżyńskich lokalach przed dużymi TV . Większość i tak zaopatrzy się w tanie siki z Biedronki , zajadając chipsy i skubiąc pestki słonecznika , będzie siedziała w kapciach , przed swoim TV . Załóżmy , że miasto dałoby te ok 300 000 zł za wynajęcie telebimu , to jeszcze trzeba zapłacić za Licencję UEFA dla pokazów publicznych i zorganizować całe zaplecze gastronomiczne plus sanitariaty , zapłacić za media - prąd , zatrudnić ludzi ( a co z ochroną takiego miejsca , gdzie emocje i alkohol w dużym tłumie , mogą powodować problemy ? ) . Po podliczeniu kosztów własnych i uwzględnieniu ryzyka , że frekwencja może być niska - a co będzie jak podczas spotkań AKURAT będzie padał deszcz ? - nie wydaje się to takim złotym interesem , dla logicznie myślącego restauratora - na MIESIĄC czasu ? Zobaczcie w Białymstoku , gdzie do pierwszego przetargu , na zorganizowanie strefy kibica NIKT się nie zgłosił . Zambrów , zaryzykował i TYLKO on JEDEN JEDYNY w regionie . Jak jest to taki dobry biznes , to wyłóżcie swoją kasę i zaproponujcie to miastu , a zarobicie kokosy .
|
|
Ja polecam panią Agatę Podolak przyjmuje prywatnie na ul. Ks. Anny na przeciwko hali sportowej. Bardzo sympatyczna kobieta no i świetny fachowiec. u tej pani za jeden ząbek z białym wypełnieniem zapłacisz od 70 do 85 zł więc uważam że nie opłaca się leczenie na koszt nfz bo z doświadczenia wiem że robią na "słowo honoru". Pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tylko Marciniak ,koło ronda, naprawde polecam.
|
|
to jednak pracujesz w tym schronisku czy nie??? bo pisze ze nie a okreslasz NASZE SCHRONISKO ja pisze ze w innych schroniskach jak bierze sie szczeniaka to podpisuje sie umowe ze w przyszlosci jak juz bedzie mozna to sie zobowiazuje do sterylizacji suczki. zeby nie bylo rozmnazania sie psow. a potem bywa tak ze albo sie wywala albo zabija.
|
|
A czy Pan Głuszkowski jeszcze przyjmuje ?
|
|
ale to chyba na pogrzebie. a tu mowa o slubach. zaloz swoj temat ZABELBOTAM NA POGRZEBIE.
|
|
ciekawe kiedy doczekamy się sygnału z Łomzy
|
|
Jadę po godz 19 do Łomży i mam wolne miejsca.
|
|
tylko ciekawe czy oni sie zgodza a nie pomysla ze jakas wariatka przyszla i glupie propozycje sklada??
|
|
hej ktory ginekolog godny polecenia robi usg piersi?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |