wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niedziela : 344 nowe przypadki zachorowań oraz 12 zgonów.

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niedziela : 344 nowe przypadki zachorowań oraz 12 zgonów.

No właśnie zajmie się :)

na wojska polskiego do lp elektronik lec ja szukalem cb i po wizycie u nich mam nowe cb i glosniki do auta duzy wybor niskie ceny chlopaki dobrze doradzaja

Kamil chyba przesadziłeś z tymi punktami, owszem za kolizję i 6 pkt i 500 zł dostanie, ale z ucieczkę z miejsca zdarzenia? To kolizja, a nie wypadek.

a ja nie polecam mlodego pana ktory mieszka kolo bawelny. tam z domkow jednorodzinnych po prawej stronie. kiche mi odwalil. chyba nie retuszowal nawet zdjec?? bylam chora i mialam pod oczami spuchniete mowilam mu o tym. ale na zdjeciach nie zmienil nic. wstydze sie pokazywac niektorych zdjec.
poza tym wybralam go dlatego ze mial ladne zdjecia na swojej stronie. ja chcialam wszystkie na plazy na pisaku. a ze dwa ewentualnie w zieleni.
ok umowilismy sie na konkretny dzien. mowi ze pojedziemy do dorozdowa.
( ja sobie pomyslalam ze dlatego tam jedziemy najpierw bo tam blizej niz na plaze - na plaze ok 20 km.) porobil nam ze troche zdjec. w koncu zbieramy sie do wyjscia. ja mowie do niego a na ta plaze?? a on ze nie pojedzie bo mu sie aparat zepsuje bo jest wiatr. i tak na sam koniec dowiedzialam sie ze zdjec dla ktorych jego wybralam nie bede miala. tylko sama zielen. a na tym mi zalezalo najmniej. jest niepowazny umawia sie na cos a potem aparatu zaluje. niech se kupi lepszy. nie polecam go.

Tak,bardzo dobry pomysł.

Nie, nie pracuje w schronisku :)

Modart studio , POLECAM :)

Witam czy może ktoś wie kto będzie w tym roku na Juwenaliach ,ja słyszałem że ma być 3 wymiar i Fokus.To prawda że to oni będą czy może ktoś inny ???

a może opiekunka środowiskowa lub opiekun w domu pomocy społecznej? Nauka w szkole policealnej daje uprawnienia do pracowania w danym zawodzie, mamy też inne kierunki, zapraszam na stronę http://www.zak.edu.pl/pl/lomza/cennik/ W ŻAKu możesz uczyć się za darmo :)

rudy błazen z druhem

Odwiedzaliście ten portal? Co dziewczyny robią za kasę, masakra. To przecież też forma ku*estwa i nie odbiegająca za daleko od tradycyjnej. Jak nisko trzeba upaść, aby tak się zeszmacić?

słabo

za 100 to się możesz na mnie popatrzeć

tego nie można nazwać pracą

za flaszkę zaśpiewam dobry Jezu, a nasz Panie

nigdyyyyyyyyyyyyy nie łudź sie....

Masz racje rzucaj to wiochę. Roboty u nas w bród a i płace nie najgorsze.

Czy ktoś się orientuje czy w Łomży jest Chirurg Stomatolog? Potrzebuję fachowca, który usunie ząb a właściwie to co po nim zostało po wypadnięciu plomby.

rudy błazen z druhem

Witam czy ktos odbiera cyfrowy sygnał z Białegostoku na kanale 46......kanał 49 dobieram w nocy b.dobrze e dzień zakłócenia(polowa)

ale jak pies jest zdrowy to tez trzeba czekac 2 tyg.???
30 zl??? nic sie nie zmienilo od 2 lat?? wiem ze kiedys bylo tyle.

jesli chodzi o schronisko i psy wziete stamtąd chce cos napisac.

w schronisku widac nie ma nakazu ze jesli bierze sie szczeniaka suczke to ma sie obowiazek sterylizacji jak bedzie juz na to czas. to jest blad. wiem ze w wielu schroniskach podpisuje sie umowe i zobowiazanie do sterylizacji.

znam czlowieka ktory wzial szczeniaka suczke ze schroniska. potem jak juz suczka byla dorosla i zdolna do rozmanazania zaszla w ciaze. w miedzyczasie dowiedzialam sie ze ten czlowiek wyjechal na granice mial wrocic za tydzien. ale przeciagnelo sie to jakies 2 miesiace. suczka siedziala ze szczeniakami za zamknieta brama. zeby sasiedzi sie nie zainteresowali wyschlaby z glodu. ktoregos razu przyjechalam w psow juz nie bylo. pytalam sie co sie z nimi stalo. nikt nie wiedzial za bardzo albo nie chcial mi powiedziec.wiem tylko ze przyjechal jakis brat czy ktos z rodziny i zabral psy. szukalam psy nawet w schronisku. mialam nadzieje ze ten czlowiek oddal je gdzies na wies. w koncu tez pochodzi ze wsi.

pare dni temu dowiedzialam sie ze najprawdopodobniej ten czlowiek utopil suke ze szczeniakami. oczywiscie ten czlowiek powiedzil zebym glosno tego nie mowila.

a kto mu to teraz udowodni?? jak minelo 2 lata. przeciez sam sie nie przyzna.
dlatego uwazam ze kazdy szczeniak suczka powinien byc sterylizowany

wydaje mi sie ze zeby wtedy sie nie urodzily szczeniaki to tak to by sie nie skonczylo.

kazdy mi mowi zebym zapomniala bo teraz to i tak nic nie zdzialam.
ale jak widac nie moge zapomniec.

zastanawiam sie czy powiedziec o tym w schronisku??

Od jutra omijaj Zawadzką. Wal na skrzyżowanie Szosy Zambrowskiej z Ks. Anny. Poprawisz statystyki dzwonów na skrzyżowaniu.

Przyjmuje. Swój gabinet ma na ul. Polowej. Bloki za Ekonomikiem. Jadąc Polową od rond skręca się w lewo na na skrzyżowaniu z ulicą Sadową, za sklepem samoobsługowym znajduję się gabinet. Mam nadzieję, że wytłumaczyłem w miarę zrozumiale. Niestety, nie pamiętam godzin przyjęć.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org