środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kolejne wariactwo europosłanki i byłej wicerzeczniczki praw obywatelskich sylwii spurek

Выберите себе занятие по душе, и вам не придется работать ни одного дня в своей жизни

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kolejne wariactwo europosłanki i byłej wicerzeczniczki praw obywatelskich sylwii spurek

Ten tumer to chyba nie pełny:P albo to gg?;p tylko u mnie to są liczby:P trzeba tam liczyć;p i tabelki to napewne masz taki sam?

Re: kolejne wariactwo europosłanki i byłej wicerzeczniczki praw obywatelskich sylwii spurek

W tej chwili jesteśmy na 74 miejscu ale zostało juz tylko 75 miejsc.Także nadal jesteśmy w ogonie.Myślę że dla nas lepiej byłoby się przyłożyć już dziś i nie czekać do końca i liczyć na szczęście. A WIĘC DO ROBOTY

Jeśli masz małe dzieci to zapraszam na bezpłatne półkolonie które odbywają się w Łomży w centrum katolickim przy ul.zawadzkiej 55 świetna zabawa dla dzieci i każde jest zadowolone ;)

Albo oaza z ruchu światło życie na 2,5 tygodnia ale to już za 750 zł

Jadę sobie spokojnie dziś o 17.00 Piłsudskiego, dojeżdżam do sławetnego ronda przy PKO, dalej jadę spokojnie, widzę zielone światło. Przede mną, acz na innym pasie "drogówka". I nagle z lewej, na swoim czerwonym, wyjeżdża jakiś typ na monieckich numerach, tuż przed samym czubem "drogówki" i wali w Zawadzką. Zwalniam, bo zaraz się będzie działo! Policja włączy koguta i pogna człeka z Moniek! A gó....prawda. Policja , powtarzam - "drogówka"- skręca w lewo i jedzie spokojnie dalej! Ludzie, przecież kiedyś widziałem jak w taki sam sposób o mało ktoś kogoś nie skasował na tym rondzie!

Nie ma oficjalnej strony. Pozdrawiam

Nie martw się, podobno przez plik JPG. nie można się zarazić.

na osiedlu słonecznym jest :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org