wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kim jest ten dzban zezzak99 ?

Witam!
Poszukuję osobę, która pomoże w konsultacji ostatniego rozdziału pracy. Praca wymaga pomocy w napisaniu ostatniego rozdziału dotyczącego budżetu państwa. Oczywiście za opłatą. Proszę o kontakt osoby zainteresowane na e-maila: knn2@o2.pl Sprawa jest bardzo pilna!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kim jest ten dzban zezzak99 ?

NIE SPRZEDAWAJ BO CI SIEKNĘ KIEDYŚ MI PODZIĘKUJESZ !!!

rudy błazen z druhem

A jaki jest najmłodszy rocznik? I ile minimum trzeba mieć lat aby zacząć treningi?

.

Odezwij sie do mnie 6654321.Mam podobny temat pracy tylko troche sie pozmienia to i owo i wszystko bedzie haraszo.Dogadamy wsio szczegoly i bedziesz zadowlona.Niedrogo. tanio i dobrze.Pozdrawiam

Doprecyzuję: żeby znaleźć się na 25 miejscu w II turze musimy oddawać 2500 głosów dziennie. Chciałbym, żebyśmy mieli tyle głosów każdego dnia :) ale patrząc realnie osiągniemy wyznaczony cel w III turze o ile starczy nam determinacji i będziemy czujni- nie widzę innej opcji :)

ode mnie dziś 170 pączków :)

witam. chciałbym się dowiedzieć czy może salon tatuaży na Dmowskiego ma swoją oficjalną stronkę. szukam w necie i nie mogę znaleźć ..

A moglibyscie podac adresy tych firm?

Potrzebujesz ulepszenia mszy św na swoim ślubie, a może jesteś bratem/siostrą, przyjacielem/przyjaciółką pary młodej i chcesz im sprawić dodatkowy prezent czy niespodziankę? Zaśpiewamy na Twoim ślubie ;)
Możesz porozmawiać z nami na temat repertuaru ;)
W naszym repertuarze oferujemy pieśń ,,Ave Maria" na wyjście pary młodej z kościoła.

Kontakt: 535880720 lub 510309358

a coż tam, reklama za darmo.... bez komentarza

na stronie głownej jest artykuł a litwinie który na trasie 61 jechał tak szybko i łamał wszystkie przepisy drogowe ,że został zatrzymany przez patrol z ruchu drogowego ale uwaga Komendy Wojewódzkiej Policji w Białymstoku . Odnotowano to oczywiście jako sukces i odbebniono publicznie. Ja mam pytanie gdzie jest nasza łomzyńska drogówka bo takich litwinów , łotyszy , estończyków i rosjan to na ulicy wojska Polskiego i dojezdzie trasą 61 do miasta to pełno. Jak ktoś ma watpliwości to prosze sobie stanąć i popatrzec co ci kierowcy wyrabiają. Problem w tym ,że policji drogowej z naszego miasta tam nie ma widac robotę za nich musi robić wojewódzka drogówka.

Na ubezpieczenie nikt Ci w Łomży nie zrobi białych plomb - chyba, że dopłacisz - tyle samo co prywatna wizyta. Koszt białej plomby od 60 zł do 100 zł :) Jesli mowimy o jednym wypelniemiu w zebie :P

GDZIE jest TERAZ andzia C vel CXRSa1 vel miriamjan vel 7angelfree ?

?

Może jakiś ją skrzywdził.Jest milusińska i odrobinę nieufna.Jak byłam z koleżanką zdjęcia robić (nie było jeszcze tej dużej,kremowej) to wciąż za nami chodziła,wcinała się w kadr.A jak przykucnęłyśmy już na kolana się wdrapywała ( zresztą na zdjęciach widać).
Jak masz warunki i jesteś odpowiedzialna to weź ją.Niech będzie szczęśliwa.
Początki mogą być trudniejsze,ale chyba krótko.Ona powinna być bezproblemowa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org