środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Projekt jest bardzo niebezpieczny (...), stworzy ryzyko handlu głosami i pakietami - tak o głosowaniu korespondencyjnym

ZAGINĘŁA SUCZKA RASY SHAR PEI, MAŚĆ ZŁOTA, CIEMNY PYSK, ZAKRĘCONY OGON. PŁACZE ZA NIĄ 4-LETNIA DZIEWCZYNKA !!!
KAŻDEGO KTO JĄ WIDZIAŁ BARDZO PROSZĘ O KONTAKT TEL : 609-561-300.

http://images02.olx.pl/ui/2/91/43/18838843_8.jpg

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Projekt jest bardzo niebezpieczny (...), stworzy ryzyko handlu głosami i pakietami - tak o głosowaniu korespondencyjnym

bombel sam musisz zdecydować o tym kim chcesz być, nie szukaj odpowiedzi na głupim forum

Re: Projekt jest bardzo niebezpieczny (...), stworzy ryzyko handlu głosami i pakietami - tak o głosowaniu korespondencyjnym

To tak samo jakbym zapytała kogo wolą mężczyźni Strażaczkę czy Policjantkę? Przeczytam tylko opinię innych ludzi ale nie własną. Więc sam się zastanów :)

...

Kto w Łomży zajmuje się naprawami chłodnic wodnych?

Za wszelkie wskazówki z góry dziękuje.

A tu drobna ciekawostka.... szczególnie zerknijcie na blachy.....

http://moto.allegro.pl/ferrari-f-430-spider-f1-replika-mk3-piekne-cabrio-i2330647584.html

Autor: rewq (---.110.techtel.pl)
Data: 07-05-12 01:02

Szczerze??? Ferrari 360 to najgorsze gow** jakie moze byc. Sypie sie wszystko co moze i Ferrari najchetniej pozbyłoby sie tego modelu razem ze skrzynia automatyczna F1 :) Jarajcie sie dalej :)

Nie mogę takich gości jak Ty.Ferrari to "bella machina" i nic z dziedziny techniki nie dorówna tej marce.
Twój Golf III pewnie lepsze co?

ja tu mam ich stronkę ale mało jest w niej rzeczy aktualizowane i brak nowych wieści
http://www.pks.lomza.pl/

Szkoła policealna i psychologia??

Sorry, ale nawet nie ma kierunku psychologii w studiach podyplomowych, więc jakie uprawnienia daje Ci psychologia po szkole policealnej??

Z tego co wiem to oprócz 5letnich studiów mgr żeby pracować w zawodzie psychologa trzeba jeszcze zrobić 2letni jakiś kurs, ew. możesz iśc na 3letnie studia psychologia dla magistrów, ale to po wybranych kierunkach... Więc zastanów się!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org