Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hulaj dusza, piekła nie ma! Nareszcie! |
Żył sobie mały człowieczek ( był karłem ) i mieszkał on w wysokim wieżowcu 20 piętrowym. Mieszkanie miał na ostatnim piętrze. Pytanie brzmi: Dlaczego jak była brzydka deszczowa pogoda to dojeżdzał on na 20 piętro, a jak była piękna słoneczna żarówa to dojeżdał tylko do 12 i resztę musiał pokonać schodami? Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hulaj dusza, piekła nie ma! Nareszcie! |
http://narty.onet.pl/kamery.html rudy błazen z druhem
|
|
zgadzam sie w 100%, mialem sprzet z nizszej polki cena zabudowy wraz ze sprzetem to ok 5500-6000 nie pamietam dokladnie, wszystko zbudowane na bazie Helixa i gralo naprawde profi, wzcesniej mialem cos dla prawdziwyhc audiofilów hehehhe Pioneer'y, wzmacniacz Pyramid jak ktoś sie zna troche na audio to wie ze jest to profesjonalny wzmacniacz, nie pamietam mocy cos ok 900W, i tubę JBL(głośnik 30cm moc bodajze 500W) i powiem szczerze w porónaniu to obecnego zestawu grało jak kupa!!!
|
|
zapomniałbym dodać, wzmacniacz jest do sprzedania(1400), głośnik basowy też(300), auto w chwili obecnej jest budowane do wyścigów rónoległych na 1/4 mili i zbędne kilogramy nie sa potrzebne, pozdrawiam, dodam jeszcze ze wszytsko było kupowane nowe i jets w stanie idealnym rudy błazen z druhem
|
|
Choc nie znam odpowiedzi na poprzednie to chciałbym zadać kolejne pytanie: Jak w latach 1947 - 1949 nazywała się dzisiejsza ul. Szosa Zambrowska ? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
a jakie to auto robisz na wyścigi na ćwierć mili??
|
|
Ostatnio staram się omijać stacje w Łomży. Przykład sprzed kilku dni: rano "dolewka" w Łomży w Statoilu po 3,91 a wieczorem tankowanie "pod korek" w Warszawie też w Statoilu po 3,52. Najtańszy w Warszawie jest Statoil na Radzymińskiej, tuż za wiaduktem kolejowym w kierunku na Łomżę. Inne stacje obok i aż do Makro w Ząbkach też bardzo tanie. rudy błazen z druhem
|
|
Ona nie ma rowno pod deklem..
|
|
Napewno jakiś romantyczny nastrój musisz zrobić :) Twoja fantazja sie kłania.Pozdrawiam
|
|
chcce zobaczyc ten filmik :p pozatym daje 20 zł dla tego kto mnie zapozna z ta dziewczyna eee slonko jak masz internet i czytasz ten post to wez do mnie zadzwon 513 368 304
|
|
anonimowiec : nic ciekawego , uwierz! I troche nie kumam co ma do tego prokurator skoro oboje chcieli! A tak wogle to z jakiej klasy ona jest (tzn. jaki rocznik)?
|
|
do Lomzyniak69 Dla takich dziewczyn to zero szaczunku moim zdaniem Ale to nie zmienia faktu że koleszka też jakiś dziwny jest , może chciał zabłysnąć wśrud kolegów ale to już nie nam osądzać.
|
|
ROCZNIK 1989 :D A tak wogóle to z jakich klas jesteście?? Bo ja z IG :D
|
|
Jak nowocześnie to nowocześnie :P
|
|
http://bgr.linuxpl.com/klasy.php klasa 1c. kolo stoi na samej górze. 3 od lewej w rozpinanym swetrze a dziewczyna po lewej stronie koło wychy. ma na bluzce 69.
|
|
troche pogoogluj może coś znajdziesz polecam tez wejsc w moto na allegro i tam sprecyzować szukanie do wojewodztwa Podlaskiego pozdrawiam Zbych
|
|
Myślałam że ten chłopak chociarz jakiś sensniejszy. Boże, dziewczyny szanujcie się ...
|
|
kiedyś był " GEPARD " i miał swoją stronę
|
|
tak się sklada , ze mialam okazje rozmawiac z Hindusami ale buddystami! rozumiesz rożnice? ale np. w UK mialam" przyjemność" z tłukącym pięc razy w ziemię "Allach jest wielki". i nie chce kogos takiego miec za sasiada np. za ścianą! Bangladesz jest w tej chwili tak "nawracany na jedyna , prawdziwa wiarę" jak Sudan!!!!!!Myslę ,że oprocz dostepu do encyklopedii posiadasz także inne żródla wiedzy o wspoczesnym swiecie.
|
|
halina co masz do Buddyzmu? Buddyzm kaze zabijac czy jak? A moze chodzi ci o Islamistow? Gudrid ciesze sie, ze masz takie samo zdanie na ten temat. Zbych
|
|
Fajna sprawa jest z lakiem- lakuj list walentynkowy 9 na legionow w plastycznym kolo placu pocztowego mozna kupić). super sprawa, nadaje taki niepowtarzalny urok. Polecam!
|
|
Dużo ich... a pood SP. 7 jest przeciw atomowy.... po co by bylo tyle tuneli?? i moze mi ktos przeczytac to wszytko drobnym druczkiem??
|
|
loko dzieciaku, nie obrazaj PEKAESEM ani wsią swoich rodziców przede wszystkim druga rzecz, to u mnie skarpetki 10 x więcej kosztuja niz ty kieszonkowego dostajesz, po trzecie przeproś kogo obraziłeś ( TO RADA SZCZERA) Pozdrawiam i do zobaczenia
|
|
a tłum to teraz 200 osób?no nie wiedziałem,chyba jakis pan redaktor sie przejezyczył,trzeba go było zaprowadzic do jednego z naszych poteznych sklepików na debate to wtedy i 20 osób zrobiło by tłum
|
|
ja pod rosmane kup[ilem buciki i 2 lata smigalem mlody bylem moze to i dlatego
|
|
islam zaklada walke o wiare a islamisci traktuja to powaznie wiec beda walczyc za byle co nawet za papier toaletowy bo zostal im on dany przez lahomata
|
|
Zapytaj kumpla u którego jestes
|
|
Padły głosy że skrzyżowanie Zawadzkiej i Sikorskiego to centrum miasta, coś strasznie ruchome te centrum, ale podobne głosy były przy budowie stokrotki, czy lider-price czy jak sie to pisze, a wobec tego może na Alei Legjonów, skoro skrzyżowanie Zawadzkiej i Sikorskiego to centrum to może tam bo wobec powyższego to zadupie. Zas co do naszych rajców, Pisałem przy okazji wyborów i prosiłem o rozwage, w sumie tam są ci sami ludzie prawie od lat. ci co pozwolili na przyłaczenie Łomży do podlaskiego, więc czego sie spodziewacie od nich. skoro cześć to sklepikarze. i ludzie dbający o swoje interesy. (wyłacznie o swoje, my jesteśmy potrzebni do wyborów) Wiecie czekam kiedy ktoś uruchomi jakąś prywatna tanią linię do marketów w innych miastach bo faktycznie w naszych sklepach są tylko ceny markowe zas jakość towarów z lider... . Smutna to prawa.
|
|
sory jednak jest Do skasowania......
|
|
chrzescijanstwo tez niema nic wspolnego z zabijaniem i agresja ajednak kiedys chrzescijanie palili ludzi na stosach i nie byli to ludzi z marginesu :]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |