Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Andrzej Duda - Chcę jasno i wyraźnie powiedzieć, że jeśli nadal będę prezydentem, z całą pewnością nie dojdzie do likwidacji 500 + i z całą pewnością nie dojdzie do podwyższenia wieku emerytalnego |
W Łomży są dobrzy instruktorzy , jak wszędzie ! ... jak nie masz predyspozycji , to za nic Ci to nie pomoże , i ŻADEN trener Ci nie włoży do bani mentalności " wojownika " , MUSISZ SAM być do tego przekonany , a trener jest TYLKO KOORDYNATOREM Twoich działań . Jeszcze jedno : synku , nie masz szacunku i pokory , a jesteś NIKIM , ja zwracałem się do Ciebie per TY , a ty małolacie mnie tykałeś , NIE WYOBRAŻAM SOBIE , JAKI TRENER / GURU , by sobie na to pozwolił ? NAUCZ SIĘ NAJPIERW POKORY I SZACUNKU ! TAKIE SĄ REGUŁY ! Od tego zacznij , bo jak masz słabą PSYCHĘ , to w sportach walki , nie masz co szukać !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Andrzej Duda - Chcę jasno i wyraźnie powiedzieć, że jeśli nadal będę prezydentem, z całą pewnością nie dojdzie do likwidacji 500 + i z całą pewnością nie dojdzie do podwyższenia wieku emerytalnego |
|
Re: Andrzej Duda - Chcę jasno i wyraźnie powiedzieć, że jeśli nadal będę prezydentem, z całą pewnością nie dojdzie do likwidacji 500 + i z całą pewnością nie dojdzie do podwyższenia wieku emerytalnego |
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |