środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kraków. Zakażony wirusem listonosz mógł \"obsłużyć\" 3,5 tysiąca osób. Zapraszamy na wybory.

laleczka111 , bo większość tu piszących , to dzieciaki z gimnazjum , albo bezrobotne dupki , które wszystkim i wszystkiego zazdroszczą ,
piszą co im ślina na język przyniesie , a nie mają o tym zielonego pojęcia .

Ja to wszystko walę , bo bawi mnie czasami ich głupota i w wolnych chwilach , mam dobrą zabawę z POTOMKÓW ROZTRZĄSACZY GNOJU .

A , że piszę DOSADNIE , PRAWDĘ i bez " ogródek " , to bulwersuje to frustratów z tego forum i narobiłem sobie całą rzeszę antyfanów włącznie z TOWARZYSTWEM WZAJEMNEJ ADORACJI , fan klubu ZDZIECINNIAŁEGO Autora: marudy .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kraków. Zakażony wirusem listonosz mógł \\\"obsłużyć\\\" 3,5 tysiąca osób. Zapraszamy na wybory.

godzina zero osiemset

Re: Kraków. Zakażony wirusem listonosz mógł \\\"obsłużyć\\\" 3,5 tysiąca osób. Zapraszamy na wybory.

ciotka;*

Autor: Janusz kos , czy jak ci tam januszku gilosie !

.... kozaczek DUPKU jesteś z za monitora , ciekawe czy w realu byłbyś taki odważny ?

nie zamierzam się tu z każdym Ch...M , twojego pokroju szarpać , ale znajdę jeszcze trochę czasu , aby cię w d..ę wyr...ć ,
podaj adres , e-mail lub nr swojego telefonu ,. to sobie " porozmawiamy " .

A JAK NIE , TO SIADAJ NA D...E i JAJCA SOBIE LIŻ , PIS POMIOCIE !

no dobra już buzia:***:D

wrrrrrrrrrrrr:DDD

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org