środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lista hańby!

Autor: fatalista (---.play-internet.pl)
Data: 03-05-12 09:34

Do końca zostało już tylko 4 dni

Dziś głosowanie się nie kończy, dopiero I etap, gdzie wygrywają i odpadają 25 pierwsze pozycje, a dla reszty głosowanie będzie trwało nadal przecież :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lista hańby!

Cytat:

A ja mam pytanie ogólne co do wyjazdu na Litwę, jadąc tam na parę dni ile trzeba mieć gotówki? Uwzględniając fakt że można płacić kartą.

Może stówę na bieżące wydatki. Jeśli nie zamierzasz robić zakupów liczonych w tysiące to nie bierz na zapas, bankomaty są częstym widokiem a kartą nie zapłacisz jedynie w małych sklepach. Ostatecznie po przeliczeniu okazuje się że bank nie nalicza za dużo.
Byłem na majówkę na Litwie i po powrocie sprawdziłem rozliczenie - np wypłata w bankomacie 100Lt "kosztowała" mnie 5 zł prowizji.

Nie warto dla kilku złotych wozić przy sobie pliku banknotów.

Interesowałby mnie ten STARY sprzęt muzyczny . Co to jest i jak stare ?

... a i jeszcze jedno :
JAKIE są roczne koszty utrzymania tego pola - podatek ?

Autor: tyku , forum to nie Dział Ogłoszeń , jak jesteś taki ograniczony i ci to nie pasuje : " ze ogloszenia na tej stronie sa do dupy... to juz inna sprawa." , to daj PŁATNE ogłoszenie w innych mediach .
No , ale dzieciaka , który bawi się w gierki strzelanki , nie stać na 20 zł za ogłoszenie .
Ta " przyzwoita cena ", to pewnie 5 zł ?

http://www62.zippyshare.com/v/56337553/file.html#.T6FaSz0xe3h.facebook

http://www.facebook.com/pages/Dj-Martis/409728882391340

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org