Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dementi fake newsów, jakoby KO chciała wycofać Kidawę i ma startować Tusk . Zezzak99 będzie miał problem , jak to wytłumaczyć :) |
Wszystko wszędzie jest tylko w Łomży nigdy nic nie ma...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dementi fake newsów, jakoby KO chciała wycofać Kidawę i ma startować Tusk . Zezzak99 będzie miał problem , jak to wytłumaczyć :) |
w Białym nie będzie strefy kibica
|
|
Re: Dementi fake newsów, jakoby KO chciała wycofać Kidawę i ma startować Tusk . Zezzak99 będzie miał problem , jak to wytłumaczyć :) |
przegrali
|
|
Co do Druskiennik to nie wiem czym się ludzie "podniecają". W Gołębiewskim w Mikołajkach tylko zjeżdżalnie mają gorsze,a tak jest taniej,bliżej, w Polsce i wszystko co trzeba aby się zrelaksować i pobawić.
|
|
Z czego jest waszym zdaniem lepszy pożytek : z pola ornego 3,5 h czy z wynajmu mieszkania? Pytam bo mam po ojcu 3,5h ( oddane w dzierzawę ) ale nie wiele z tego pożytku jak na razie...myślę aby sprzedać, kupić np mieszkanie i wynajmować..może byłaby to lepsza inwestycja..:)
|
|
Jedna noc a zostaje na całe życie ... Taki drugi raz się nie powtarza .. Raz na życie .. Chyba ze ktoś planuje więcej niż raz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |