Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nieśmiałe pytanie. Ochrona Jarosława Kaczyńskiego kosztuje Skarb Państwa 1,5 mln złotych |
Dokladnego adresu nie pamietam , ale to jest na dole obok sklepy motoryzacyjnego po lewej stronie po schodkach w dol.Ja płacilem 25-30 zl.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nieśmiałe pytanie. Ochrona Jarosława Kaczyńskiego kosztuje Skarb Państwa 1,5 mln złotych |
W Eskulapie będziesz miała bezterminowo :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: Nieśmiałe pytanie. Ochrona Jarosława Kaczyńskiego kosztuje Skarb Państwa 1,5 mln złotych |
zezowate będę pisał co mi się żywnie podoba na twój temat:)))) Aż ci się znudzi :))))) bo mi na to pozwoliłeś:))))) A teraz strasz i robisz ofiarę losu skrzywdzonego przez mnie:))) a co ci pozostało odpalenie i podlizywanie się:)))) straszenie linkami:)))
|
|
Myślę, że tu już nie ma czego zakładać, wszystko jest - jeżeli chodzi o handel i usługi. Gorzej z przemysłem:)
|
|
Noprzecież już ustalone miejsce i data. Trzeba było wam pomoc, Bo jak sami będziecie ustalać to znowu temat ucichnie:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |