Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Interesujące wiadomości z cyklu co w trawie piszczy... |
Witam, proszę o podzielenie się opiniami w temacie gdzie w Łomży lub okolicach można zakupić dobrej jakości ekogroszek. Weźmy pod uwagę- jakość, uczciwość sprzedawcy i cenę, pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Interesujące wiadomości z cyklu co w trawie piszczy... |
dokładnie. ja do tej pory nie moge sie otrzasnac . warunki mieszkalne tragiczne.
|
|
Durne baby, sorki studentki, nic rozumu, szukając w ten sposób pracy skończycie gdzieś w burdelu. Poczytajcie sobie portal "nasygnale"
|
|
To ja teraz dodam oliwy do ognia: Mądrzejszy z Was zakończy ciszą tę czczą gadaninę. Powodzenia!
|
|
jedz do Giełczyna skręć na krzyżówce w lewo potem koło Truchla (agroturystyka) w prawo w drogę i tam dojedź do lasu. Tylko nie wykopuj złotych zębów bo jakieś durnie z Giełczyna teraz to wykopują a to jest karalne Kasia..
|
|
Brzeczyszczykiewicz to nie jest dolanie oliwy do ognia - tylko chwilowe zamknięcie tematu, a ci dwaj już dumają nad załozeniem kolejnego ..:))
|
|
Może i paplik nie ma matury lecz wole jego wypowiedzi niż Twoje choćbyś była po prawie. Te forum bez paplika to jak Klan bez Rysia
|
|
zezowate szczęście tylko się nie pomyl i nie ******* sam na siebie:)))
|
|
Nie tylko,na Mickiewicza u Piotrka tez.Sam tam miałem wycinane wzorki,efekt super.
|
|
Dokładnie tam. tylko trzeba mieć skierowanie od rodzinnego jak idziesz na badanie pierwszy raz i się trzeba zapisać i potem czekać na swoja kolej ;) a zapisy są od poniedziałku wiem bo byłam w piątek i się pytałam sama idę drugi raz na badanie :) Pozdrawiam.
|
|
CXRSa1 I co przed chwilą ADMIN skasował twój nowo założony temat , który to był już z kolei ?
|
|
to nie pamiętasz hasła do niego..? to jak tu się skontaktować... muszę podumać..
|
|
a to coś pilnego ?
|
|
dzięki , odezwę się , ale nie z tego komputera i nie dziś , chyba rozumiesz ? dziwne , ja NIGDZIE I DO NIKOGO NIE WYSYŁAŁEM ŻADNYCH WIADOMOŚCI Z POD TEGO ADRESU e-mail , a i w żadnym ogłoszeniu nie umieszczałem swego adresu . pozdrawiam Kama30
|
|
mnie nie masz co się obawiać, pamiętasz jak pisaliśmy mailowo Ty o p.Heniu a ja Tobie o moim przypadku..? tylko ja pisałam z innego adresu : m.......@op.pl a ty spod : m.k.........u. Jestem tą samą osobą tylko spod drugiego nicku ( powinieneś wiedzieć o co chodzi ).. No wiesz już..? Czy podać dyskretnie jakieś inne szczegóły - zależy mi żebyś się odezwał na któryś z moich adresów
|
|
dzięki , już pamiętam , odezwę się wystarczy - nie podawaj , ok 22:30 napiszę , pozdrowienia
|
|
W dupie nie w myjni, prałam juz chyba we wszystkich myjniach w Łomzy i to jeden wielki pic na wode, jak oddalam dywan brudny to taki sam do mnie wrocil tlyko, ze przeplukany woda. Najwiekszy problem mialam jak mi pies zaszczal. Ja polecam Pana Piotra, ktory przyjezdza do domu prac dywany, sama znalazlam do niego kontakt na tym forum, wiec mozecie poszukac w archiwum (zeby zaraz nie bylo, ze ja to Pan Piotr) i za 60zl uprał mi 3 dywany, nie dosc, ze czysciutkie to i smrod zniknął. telefon: 693 122 420
|
|
może znalazł TĄ jedyną,normalną dziewczynę :) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |