Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koniec katolickiego Kościoła, jaki znamy? |
Mogą mieć w Krzewie, Wodniczka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koniec katolickiego Kościoła, jaki znamy? |
Jeśli cię to jara, spełniasz się w tej dziedzinie, czujesz do niej powołanie - śmiało idź. Jeśli chcesz to robić tylko za pieniądze, bo to płatna praca to sobie tylko krzywdę zrobisz. Nie patrz czy zawód jest dobrze płatny tylko czy będziesz szczęsliwy wykonując go, rób to czym się jarasz.
|
|
Witam wyjezdzam w niedziele kolo g.13 z Łomży do Warszawy , mam 2 wolne miejsca(25zł) podwioze na dworzec wschodni. Zapraszam na bezpieczna podroz. Michal tel 512061351
|
|
tak spotkaja, tyle ze jedna strona ma jaja zeby sie spotkac.. Jeden czeka a drugi tylko szczekac zza monitora potrafi i tak bedzie cale zycie. Takie sa realia wirtualnego zycia, obraza, wyzywa, ale prosto w oczy nigdy nie powie.. Pozdrawiam obsranca cxrsa1. Gdybys mial czlowieku jaja to juz dawno bys sie spotkal z zezowatym i byscie sobie wszystko wyjasnili. Przeciez jestes taki zaj..ebisty to na pewno bys dal sobie rade. Za zezowatym nie przepadam, bo nie musze, ale w tym momencie przynajmniej ma odwage sprawe zalatwic jak nalezy, bo ciagle obrazanie na forum to cecha charakterystyczna kazdego buraka. Gdzie jest ***** ADMIN zeby tu posprzatac?
|
|
Ja Ci mogę zrobić za niewielkie pieniądze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |