Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Włochy opuszczą Unię Europejską? |
Zdejmij, wypierz.... lub uszyj nowe :]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Włochy opuszczą Unię Europejską? |
nareszcie...
|
|
oj .. słuchało się i roxette :) a queen to jest queen i tyle ! ;) http://www.youtube.com/watch?v=7oKPYe53h78&feature=related
|
|
pomyłka www.teczalomza.pl
|
|
mi sie przydało. od dziś +10 głosów
|
|
YAMA YAMA,SZCZEGÓLNIE W CZWARTKI JAK JEST KARAOKE JEJEJEJE:)))
|
|
gdzie dziala? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Okolice Wizny to przede wszystkim Biebrzański Park Narodowy, Polskie Termopile z września 1939r, Izba Pamięci w samej Wiźnie, Łomżyński Park Krajobrazowy Doliny Narwi itd. Więcej o atrakcjach z tej okolicy polecam: http://ziemialomzynskarowerem.blox.pl/html
|
|
W sumie w Warce część parkingu wykorzystana jest na stoliki i parasole ale reszta jest do zaadoptowania pod tańce. Można by też nawieść piachu i przenieść tam plażę miejską. Ogródek bez zieleni to i plaża bez wody - przyciągnęła by nie tylko swojaków ale i turystów. Zostawmy ożywianie Starówki (tak ożywiali, że już tylko jeden ogródek) a pobudźmy parkingi.
|
|
chce kupic zeby felgi od motoru pomalowac
|
|
nie mam pojecia jaka siedzi tam sprezarka.jak to sprawdzic bo dostep do niej jest prze...... VIP_1 dzieki za wskazowki
|
|
felix serdeczne dzięki facmen
|
|
wolny termin 7,07,2012 r, jesli chcesz poznac szczegoły podaj kontakt a oodzwonie
|
|
pytanie do dyrektora szpitala powinno być skierowane drogą formalną a nie za pośrednictwem forum, chyba że szuka się sensacji, nie bronie lekarza, nie wiem co się stało,ale bez sensu jest pisać o tym tutaj
|
|
no tak, przecież nigdy motocyklista nie jest winien...... tylko kierowca auta. "Autor: Ja26 (---.elomza.pl) Data: 02-05-12 22:41 z tego co wiem to kierowca samochodu osobowego uderzył w motocyklistę a czyja to wina ..." jak nie wiesz to nie pisz głupot. Jeśli dobrze widziałeś to auto zostało uderzone w tylni bok - praktycznie auto już zjeżdżało z drogi głównej. Więc jakim cudem AUTO UDERZYŁO W MOTOCYKLISTĘ??? Hm, wypożyczony motor więc pytanie czy kierowca motocykla miał doświadczenie? czy umiał zapanować nad motorem jeśli przez zderzeniem było słychać wielki hałas motoru (wcisnął gaz wymijając auto, które przed nim jechało) .
|
|
niech motocylkisci jezdza tak jak samochodem - WTEDY NIE BEDZIE DAWCOW NEREK!!!!!!!!!!! idiota zawsze placi dwa razy!!!!!!
|
|
nie odnosze sie do sytuacji w/w bo niewiem jak bylo ale polowe motocyklistow bym za jaja powiesil bezmozgi jeb..ne jezdza jak cholota niespodziewane wymijanie przy 130 na odleglosc wlosa i jeden truten z drugim jak zaczepi to sie moze wreszcie nauczy chesz szalec ok szalej sobie gdzies na placu a nie na publicznej drodze
|
|
szpital w Łomży wymaga bardzo głębokiej restrukturyzacji z wymianą kadry zarządzającej włącznie. Nikt z tym nic nie robi, każdy udaje , że nie ma problemu. Tymczasem szpital w Ostrołęce pęka w szwach od pacjentów z Łomży. Może ktoś z radnych powinien zająć głos w tej sprawie....
|
|
na pewno tak
|
|
mam cicha nadzieje , ze czyta "niby dyrektor" tego szpitala!!!!!!!!!!!! Kasia..
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=1QL0bXxjqEQ&feature=player_embedded#! <<< jedne foto z okolic wizny, dokaldnie z trasy na Białystok ;)
|
|
:))
|
|
martuchnam ja mam podobnie jak ty. Tańczę gdzie popadnie. Kibel, szatnia, zaplecze a nawet magazyn na kuchni.
|
|
CXRSa1 vel andzia C , CZY tY DEBILU UMIESZ CHOCIAŻ JEDNO ZDANIE NAPISAĆ W MIARĘ POPRAWNIE PO POLSKU ? Czy ty skończyłeś chociaż ze trzy klasy szkoły powszechnej , na tej swojej wsi ? " że jestem nie spełna rozumu:))" - NIESPEŁNA ROZUMU ! " uznany za nie poczytalnego " - NIEPOCZYTALNEGO ! " od pękasz wyrok " - ODPĘKASZ ! " z rosyjsko akcyzo " - z rosyjskĄ akcyzĄ ! ZOSTAW tY lepiej to pisanie i weż się do wideł , bo tam jest twoje miejsce WSIOWY CIULU ! .....do GNOJU !
|
|
Amnezje,warki a i tak wszyscy później idą do niezawodnej pod względem frekwencji yamy czego nie można powiedzieć o innych lokalach. Miło się siedzi na ogródku w tz. Grzybku w przeciwieństwie do zakurzonego parkingu pod warką. Ale jak to powiedziała nina26: "martuchnam ja mam podobnie jak ty. Tańczę gdzie popadnie. Kibel, szatnia, zaplecze a nawet magazyn na kuchni." Każdy ma swoje upodobania:)
|
|
Autor: Soho (---.elomza.pl) Data: 03-05-12 10:58 ona nawet w MC zakurwia break dance'a! ulomne stworzenie. wiesniaku naucz sie bawic-bo jak na razie to ty ulomny jestes jesli tego nie potrafisz -a nie stac w klubie czy gdziekolwiek i noga tupac pod sciana....idziesz gdziekolwiek to idziesz sie dobrze bawic i masz w dupie co i kto o tobie mysli....ja pie****e totalne wiesniaki i ciemnogrod tutaj..kiedys przynajmniej lomza byla miastem i zyla a teraz...hmmmmmmmmmmmmm no comment rudy błazen z druhem
|
|
Jeszcze tylko jedno zdanie. Może i włażę z butami, ale może też czas, aby rozum wrócił. Już znikam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |