Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
~PiS = KATASTROFA |
Cwane komuchy żerują na lotnych hasłach o "ludziach pracy". Kto wierzy w te komunistyczne brednie sam sobie szkodzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ~PiS = KATASTROFA |
Autor: precz_z_wiatrakami (---.elomza.pl) Data: 01-05-12 22:11 jesteś pse...... facmen
|
|
Polecam Quźnie , fajni instruktorzy : www.quznia.pl
|
|
Treść jest ukryta
|
|
h0j zamknij twarz niewiasto bo mnie wkurwiasz powoli masz adres maila jak chcesz to spotkamy się w sadzie ????
|
|
Skoro zaczynasz taki temat , to sie zapoznaj z historią i tu rzeczywiście przyda się ciebie określić ,,nierobie ,, nie masz pojecia o czym się wypowiadasz ,,, facmen
|
|
Jeśli przyda się choć 1 osobie która wyśle więcej np. 10,20 lub 30 głosów na ŁKS ŁOMŻA to będzie warto. Pozdrawiam http://youtu.be/Twaa26C8uBw
|
|
Ile w Susdan sun na polowej płaci się za 1 min ? chciałabym się wybrać jutro :)
|
|
95 pln na stacji PKS.
|
|
Wy prości ludzie posiadający rejestracje BLM lub BKL - często BL, jeździcie do pracy do Anglii i kozaczycie w Yamie czy w innych lokalach. Do roboty a nie mi tu o głupotach pisać. Do pracy! I szanować nasz kraj! A pytanie kto jeździ samochodem i prosi w stacji przeglądów o zbadanie składu spalin? Mogę podkablować. no... ?! facmen
|
|
dobrze ze sie nie pytasz gdzie w lomzy mozna zatankowac rusz dupe i jedz na pierwsza lepsza stacje diagnostyczna to ci zrobia jak furmanke masz sprawna
|
|
Krowa, która najgłośniej krzyczy....... Nazywasz ludzi nierobami, a sam siedzisz już 10 lat na zasiłku.
|
|
hej nie wie ktos są już wyniki
|
|
Treść jest ukryta
|