Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zezzak99 oświecony : nowy dyrektor szpitala ukończył Wydział Prawa na Uniwersytecie w Białymstoku i NIE jest lekarzem . |
rybitwy ow żagiel
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zezzak99 oświecony : nowy dyrektor szpitala ukończył Wydział Prawa na Uniwersytecie w Białymstoku i NIE jest lekarzem . |
Jeżeli masz na myśli przegląd techniczny to np. dawny polmozbyt a cena niecałe 100 pln.
|
|
Re: zezzak99 oświecony : nowy dyrektor szpitala ukończył Wydział Prawa na Uniwersytecie w Białymstoku i NIE jest lekarzem . |
wszyscy jada,szmalec wita, to jest wlasnie, ameryka ona lubi ta technike, a ja kocham ameryke
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No to ten DEBIL andzia c vel CXRSa1 , znowu wczoraj wieczorem " błyszczał " swoją inteligencją . Widzę , że dostało się co poniektórym , ale nie ma się co dziwić jak ten PARANOIK rzuca się na prawo i lewo i pisze co mu ślina na jęzor przyniesie . Gra " bohatera " z za monitora , a w rzeczywistości straszy wszystkich sądem . Ja ponawiam propozycję : JAK TAK BARDZO ci SIĘ SPIESZY DO SPOTKANIA ZE MNĄ , TO PODAJ SWÓJ ADRES czy nr telefonu , bo muszę przyznać , że na OBECNĄ chwilę jeszcze nie posiadam dokładnego . ____________________________________________________________ Jakim trzeba być tchórzem i zdesperowanym IDIOTĄ , aby szukać poparcia u swego odwiecznego wroga - marudy ? Sam nie daje rady i LIŻE TERAZ D..Ę marudzie , proponując frontalny atak " FAN CLUBÓW ", tych obu MATOŁÓW . nie tak dawno pisał : Temat : Nie widze naprawde powaznych tematow!! http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=199559&t=199559 cytuję : " Autor: CXRSa1 (176.31.202.---) Data: 08-04-12 00:33 maruda dymaj gumowo lale no ale nie wiem czy tobie debilu starcze starczy sił w płucach MARUDA ZAŁÓŻ KONTO LUBIE BYĆ ******** W DUPĘ TO CI ODPUSZCZĘ:)))) " . ....................................................................................................................... Tam sobie obaj z marudą jechali , a teraz KUPĄ MOŚCI pANOWIE ! PS: Opinia TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI z GIMNAZJALNEGO fan klubu marudy , mnie NIE INTERESUJE !
|
|
!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |